Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι πάνελ. Είναι πιο πάνω από εμένα»
13:18 - 18/02/2022
Σε μια τηλεοπτική κριτική που διάβασε και τη στεναχώρησε αναφέρθηκε στον «αέρα» της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε στη συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ξεκαθάρισε κάποια πράγματα, που την έχουν ενοχλήσει. Και συγκεκριμένα, η Κατερίνα καινούργιου τονίζει ότι στην εκπομπή της ο Ανδρέας Μικρούτσικος […]
The post Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι πάνελ. Είναι πιο πάνω από εμένα» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι πάνελ, είναι πιο πάνω και από μένα
Στην εκπομπή της Παρασκευής (18/2) «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας δημοσίευμα-κριτική που είχε να κάνει με την παρουσία και τον ρόλο του Ανδρέα Μικρούτσικο δίπλα της και συγκεκριμένα στο πάνελ της, θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις υπερασπιζόμενη με θέρμη τον συνεργάτη της, αλλά και την επαγγελματική του πορεία που της εμπνέει τον σεβασμό. «Διάβασα μια κριτική που λίγο με στεναχώρησε αν ο Αντρέας Μικρούτσικος άξιζε να είναι πάνελ. Ο Αντρέας δεν είναι πάνελ, επειδή πολλές φορές το έχω ακούσει, κανείς δεν είναι πάνελ. Ο Ανδρέας είναι ο πρώτος στην εκπομπή, είναι πιο πάνω και από μένα. Έχει τον σεβασμό που πρέπει να έχει ο Ανδρέας, και είναι πολύ μεγάλη μας τιμή που
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚατερίνα Καινούργιου: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι πιο πάνω από μένα, δεν είναι πάνελ»
Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή μία άποψη για την εκπομπή της και την παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου, μίλησε για τον συνεργάτη της.
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι πιο πάνω από μένα, δεν είναι πάνελ» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com