Σταύρος Σβήγκος: «Με είχε αγγίξει, ένιωθα βιασμένος πραγματικά και ήθελα να κάνω μπάνιο»

17:04 - 18/02/2022

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Σταύρος Σβήγκος το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΡΤ. Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, […] The post Σταύρος Σβήγκος: «Με είχε αγγίξει, ένιωθα βιασμένος πραγματικά και ήθελα να κάνω μπάνιο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει ο Σβήγκος: Με άγγιξε σε οντισιόν και έφυγα – «Ένιωθα βιασμένος και ήθελα να κάνω μπάνιο»

Ο ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του και την αντίδρασή του στην παρενόχληση

Διαβάστε το στο

Ο Σταύρος Σβήγκος εξομολογείται: «Με είχε αγγίξει, ένιωθα βιασμένος , σκεφτόμουν πως…»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Σταυρός Σβήγγος...

Διαβάστε το στο Zougla

Σταύρος Σβήγκος: Ένιωθα βιασμένος, πραγματικά, και ήθελα να κάνω μπάνιο

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Σταύρος Σβήγκος το μεσημέρι της Παρασκευής (18/02) και μεταξύ άλλων μίλησε για μια οντισιόν στην οποία βρέθηκε σε μικρή ηλικία και αποχώρησε αηδιασμένος. «Ήμουν 18 χρονών και αντέδρασα φεύγοντας αλλά πέρασαν μήνες για να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Ήταν μια οντισιόν που με έκανε να αισθανθώ πάρα πολύ άβολα. Με είχε αγγίξει και σηκώθηκα και έφυγα. Σταμάτησα την οντισιόν ευγενικά, ακόμα και τότε με μια σπρωξιά, με νεύρα πάρα πολλά και σηκώθηκα και έφυγα» ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος. Σταύρος Σβήγκος: Ένιωθα βιασμένος, πραγματικά, και ήθελα να κάνω μπάνιο «Μέχρι να φτάσω στο σπίτι που τότε ζούσα ακόμη με τους γονείς μου, σκε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Σταύρος Σβήγκος εξομολογείται: «Με είχε αγγίξει, ένιωθα βιασμένος , σκεφτόμουν πως…»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Σταυρός Σβήγγος, ο οποίος  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μία οντισιόν που είχε στο παρελθόν. «Ήμουν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σταύρος Σβήγκος για σεξουαλική παρενόχληση σε οντισιόν:« Ένιωθα βιασμένος- Ήθελα να κάνω μπάνιο»

«Ήμουν 18 χρονών και αντέδρασα φεύγοντας αλλά πέρασαν μήνες για να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Ήταν μια οντισιόν που με έκανε να αισθανθώ πάρα πολύ άβολα. Με είχε αγγίξει και σηκώθηκα και έφυγα. Σταμάτησα την οντισιόν ευγενικά, ακόμα και τότε με μια σπρωξιά, με νεύρα πάρα πολλά και σηκώθηκα και έφυγα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ότι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σταύρος Σβήγκος: «Με είχε αγγίξει, ένιωθα βιασμένος πραγματικά και ήθελα να κάνω μπάνιο»

Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στην κακή To άρθρο Σταύρος Σβήγκος: «Με είχε αγγίξει, ένιωθα βιασμένος πραγματικά και ήθελα να κάνω μπάνιο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Καθηλώνει με την μαρτυρία για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο