Αγκουέρο: «Θα πάω στο Μουντιάλ» (ΦΩΤΟ)
20:42 - 18/02/2022
Αγκουέρο: «Θα πάω στο Μουντιάλ» (ΦΩΤΟ)
18/02/2022
Ο Σέρχιο Αγκουέρο έλαβε τη σκληρή απόφαση να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει στην καρδιά.
Ο Αργεντινός επιθετικός ωστόσο δεν το παρατάει, καθώς θέλει να παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου και μάλιστα να πάει με την αποστολή της εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ του Κατάρ. Μάλιστα σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό μέσο αποκάλυψε ότι υπάρχει η ιδέα να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο του Λιονέλ Σκαλόνι.
"Θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Θα έχουμε μια συνάντηση αυτή την εβδομάδα. Θέλω να είμαι εκεί. Η ιδέα για μένα είναι να συνδεθώ με το προπ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αγουέρο: «Θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ»
Ο Σέρχιο Αγουέρο ανέφερε ότι θα ακολουθήσει την εθνική Αργεντινής στο Μουντιάλ του Κατάρ ως βοηθός του Λιονέλ Σκαλόνι. Ο πρώην επιθετικός των Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα, διαγνώστηκε με καρδιακή αρρυθμία στα τέλη του 2021 και μετά από ιατρικές διαβουλεύσεις αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Παρ’ όλα αυτά δεν τα παρατάει, καθώς επιθυμία […]
The post Αγουέρο: «Θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΑγκουέρο: “Θα πάω στο Μουντιάλ, θα είμαι στο επιτελείο του Σκαλόνι”
Ο Σέρχιο Αγκουέρο σε συνέντευξή του σε ραδιόφωνο ανέφερε ότι θα πάει με την εθνική Αργεντινής στο Μουντιάλ του Κατάρ και η ιδέα είναι να ενταχθεί στο επιτελείο του Λιονέλ Σκαλόνι, ως βοηθός. Ο Σέρχιο Αγκουέρο έλαβε τη σκληρή απόφαση να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει στην καρδιά. Ο […]
The post Αγκουέρο: “Θα πάω στο Μουντιάλ, θα είμαι στο επιτελείο του Σκαλόνι” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr