Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά Λιάγκα: «Μου ζητούσαν από το Πρωινό την Άρτα και τα Γιάννενα»

15:52 - 19/02/2022

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η αγαπημένη του, Ιλάειρα Ζήση, αρραβωνιάζονται σήμερα στον Άγιο Κωνσταντίνο. Ο Αρτ με την κάμερα της […] The post Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά Λιάγκα: «Μου ζητούσαν από το Πρωινό την Άρτα και τα Γιάννενα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά Λιάγκα: Μου ζητούσαν από το Πρωινό την Άρτα και τα Γιάννενα

Δείτε τι είπε στην κάμερα του MEGA

Διαβάστε το στο

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Απαντά στον Γιώργο Λιάγκα – «Μου ζητούσε την Άρτα με τα Γιάννενα»

Δείτε τι είπε στην κάμερα του MEGA

Διαβάστε το στο

Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά Λιάγκα: «Mιλάνε για αισθητική και μου ζητούσαν την Άρτα και τα Γιάννενα» (vid)

Στον αέρα, λοιπόν, του Mega, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και για τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας πρόσφατα περί… αισθητικής. «Κατερίνα μου, είμαι αναγκασμένος τώρα να σας πω τι έχει συμβεί. Η συγκεκριμένη εκπομπή που μίλησε περί αισθητικής είναι η εκπομπή που όντως βγήκε το θέμα. Με έπαιρνε καθημερινά η υπεύθυνη καλεσμένων […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο