Σοκ στο τοπικό μπάσκετ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Δημήτρης Σοροπάνης του Λοκρού
17:44 - 20/02/2022
Την τελευταία του πνοή στα 28 του χρόνια άφησε ο Δημήτρης Σοροπάνης σε αερογέφυρα της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες στην άκρη του δρόμου.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο άτυχος Δημήτρης παρότι φορούσε και κράνος και προστατευτική στολή έχασε την ζωή του ακαριαία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο ωστόσο δυστυχώς είχε φύγει από την ζωή.
Ένα νέο παλικάρι, γεμάτο ζωή, ιδιαίτερα αγαπητό όχι μόνο στην Λοκρίδα αλλά σε ολόκληρο το Νομό και έξω από αυτόν, λόγω της ενασχόλησης του με το μπάσκετ έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας βυθίζοντας στο πένθος τους π
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λαμία: Θρήνος για 28χρονο μπασκετμπολίστα που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Το "αντίο" της ομάδας του
Η είδηση του θανάτου του 28χρονου έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.
Διαβάστε το στο thetoc.gr