My Style Rocks: Αυτά είναι τα τρία κορίτσια που θα προστεθούν στο παιχνίδι (βίντεο)
17:43 - 03/01/2020
Ο νέος κύκλος του My style rocks είναι προ των πυλών και πρόσωπα, που θα δούμε στις οθόνες μας, αποκαλύπτονται! Το ριάλιτι μόδας φέτος θα έχει παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη ενώ στις θέσεις της κριτικής επιτροπής θα καθίσουν ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και οΛάκης Γαβαλάς.
Μέσα από την μεσημεριανή του Γιώργου Λιάγκα, ενημερωθήκαμε για τις τρεις νέες διαγωνιζόμενες που θα δούμε να δοκιμάζουν τις… στιλιστικές τους δυνατότητες!
Αυτές, λοιπόν, είναι η 23χρονη από την Θεσσαλονίκη, η 36χρονη Κορίνα Αβραμιτίδου από τον Βόλο και η 32χρονη Τόνια Κούμπα από την Αθήνα.
“Είμαι από την Θεσσαλονίκη και, όπως όλες οι Θεσσαλονικιές, μου αρέσει να είμαι πάντα περιποιημένη και το στιλ μου να ε
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
My Style Rocks: Αυτές είναι οι έξι παίκτριες που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού
Όλα έτοιμα είναι για τον νέο κύκλο του My Style Rocks και οι συμμετέχουσες πρόκειται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grMy Style Rocks: Αυτή είναι η πρώτη εξάδα παικτριών που θα συζητηθεί [βίντεο]
Στις 13 Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι μόδας «My style rocks» και ήδη τα πρώτα τρέιλερ δείχνουν τις κοπέλες που θα συμμετέχουν και αναμένονται να συζητηθούν. Παρουσιάστρια θα είναι φέτος η Κατερίνα Στικούδη και στις θέσεις της κριτικής επιτροπής θα καθίσουν οι Στέλιος Κουδουνάρης, Έλενα Χριστοπούλου και Λάκης Γαβαλάς. Αφού είδαμε τις πρώτες τρεις… Read more »
The post My Style Rocks: Αυτή είναι η πρώτη εξάδα παικτριών που θα συζητηθεί [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grMy Style Rocks: Το σοκαριστικό ατύχημα της δημοσιογράφου που θα συμμετέχει στο ριάλιτι (βίντεο)
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Τόνια Κούμπα θα συμμετάσχει ως παίκτρια στο φετινό My Style Rocks. Μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε ότι πριν από τρία χρόνια είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Συγκεκριμένα την είχε δαγκώσει σκύλος και χρειάστηκε πάνω από 8 μήνες εντατικών θεραπειών για να καταφέρει να αναρρώσει. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είμαι η Τόνια Κούμπα, […]
Διαβάστε το στο irafina.gr