Αιμιλία Υψηλάντη: «Δεν με ένοιαζε πόσο ωραία ήμουν αλλά πόσο χοντρή ήταν η γάμπα μου»

20:26 - 20/02/2022

Η Αιμιλία Υψηλάντη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» και τη δημοσιογράφο Τεριάννα Παππά στο OPEN. Η […] The post Αιμιλία Υψηλάντη: «Δεν με ένοιαζε πόσο ωραία ήμουν αλλά πόσο χοντρή ήταν η γάμπα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αιμιλία Υψηλάντη: «Με απασχολούσε πόσο χοντρή ήταν η γάμπα μου και όχι πόσο ωραία ήμουν»

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση και έκανε αποκαλύψεις.

Διαβάστε το στο in.gr

Αιμιλία Υψηλάντη: Με απασχολούσε πόσο χοντρή ήταν η γάμπα μου και όχι πόσο ωραία ήμουν

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» η Αιμιλία Υψηλάντη. Η ηθοποιός του κινηματογράφου αναφέρθηκε στον έρωτα και τις πληγές που αφήνει και έκανε ειδική μνεία στην εξωτερική της εμφάνιση. «Προφανώς και έχω πληγωθεί. Νομίζω ότι δεν έχω φάει χυλόπιτα αλλά μπορεί να νομίζω ότι δεν έχω φάει. Όταν φτάνει κανείς σε έναν χωρισμό, πιθανόν ακόμα και εγώ αν είμαι το δρων πρόσωπο, γιατί έτσι συνέβαινε συνήθως, ο άλλος να μου έχει ρίξει καιρό πριν χυλόπιτα, να με έχει απορρίψει και να το έχω εισπράξει με διάφορους τρόπους», είπε για τον έρωτα. «Θα ήθελα να είμαι σήμερα σε ένα σίριαλ αλλά όχι με την έννοια της ζήλιας αλλά με την έννοια της χρησιμότητας. Δηλαδ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αιμιλία Υψηλάντη: «Δεν με ένοιαζε πόσο ωραία ήμουν αλλά πόσο χοντρή ήταν η γάμπα μου» (vid)

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις πληγές του έρωτα, την βοήθεια της εξωτερικής εμφάνισης και την διάθεση να βρεθεί σε μια ωραία τηλεοπτική σειρά. H Αιμιλία Υψηλάντη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προφανώς και έχω πληγωθεί. Νομίζω ότι δεν έχω φάει χυλόπιτα αλλά μπορεί να νομίζω ότι δεν έχω φάει. Όταν φτάνει κανείς σε έναν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αιμιλία Υψηλάντη: «Δε με απασχολούσε αν είμαι ωραία αλλά πόσο χοντρή ήταν η γάμπα μου»

Στις πληγές που αφήνει ένας έρωτας, στη βοήθεια που δίνει μια ωραία εξωτερική εμφάνιση αλλά στην To άρθρο Αιμιλία Υψηλάντη: «Δε με απασχολούσε αν είμαι ωραία αλλά πόσο χοντρή ήταν η γάμπα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο