Κρήτη: 20χρονη έβγαλε νοκ άουτ ληστή – «Δεν φοβήθηκα»
09:38 - 21/02/2022
Ο ληστής που επιτέθηκε σε μία νεαρή κοπέλα στο Ηράκλειο της Κρήτης δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η φίλη της, αθλήτρια των πολεμικών τεχνών, θα μπορούσε να τον βγάλει νοκ άουτ και τελικά να συλληφθεί. Οι δύο φίλες έκαναν τη βόλτα τους κοντά στην κεντρική αγορά στις πέντε το απόγευμα, όταν ένας ληστής επιτέθηκε στη μία για να της κλέψει την τσάντα. Αμέσως η 20χρονη Δήμητρα Σακαδάκη άρχισε να τον χτυπάει. «Πήγαινα για καφέ με τη φίλη μου και ξαφνικά καθώς περπατούσαμε χτύπησε το κινητό της φίλης μου και προχώρησε λίγο πιο μπροστά για να μιλήσει. Ξαφνικά την πλησίασε κάποιος να της πάρει την τσάντα και να τη χτυπάει. Ξαφνικά μου βγήκε το αίσθημα της προστασίας, τον χτύπησα στο πρόσωπο
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τι ομολογεί η 20χρονη Ελληνίδα που έβγαλε νοκ άουτ ληστή – «Δεν φοβήθηκα» – ΒΙΝΤΕΟ
Ο ληστής που επιτέθηκε σε μία νεαρή κοπέλα στο Ηράκλειο της Κρήτης δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η φίλη της, αθλήτρια των πολεμικών τεχνών, θα μπορούσε να τον βγάλει νοκ άουτ και τελικά να συλληφθεί.
Το άρθρο Τι ομολογεί η 20χρονη Ελληνίδα που έβγαλε νοκ άουτ ληστή – «Δεν φοβήθηκα» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΚρήτη: 20χρονη έβγαλε νοκ – άουτ επίδοξο ληστή – «Δεν φοβήθηκα» (VIDEO)
Μια νεαρή κοπέλα στο Ηράκλειο έσωσε τη φίλη της από ληστή, καθώς ήξερε πολεμικές τέχνες. Η αθλήτρια πολεμικών τεχνών, Δήμητρα Σακαδάκη, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το περιστατικό.
το περιστατικό έγινε στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην κεντρική αγορά. Δύο φίλες περπατούσαν αμέριμνες, έκαναν τη βόλτα τους, όταν ένας ληστής, νεαρής σχετικά ηλικίας επιτέθηκε στην μία από αυτές για να της κλέψει την τσάντα.
Το θύμα, για καλή του τύχη, είχε τη φίλη της μαζί που γνώριζε πολεμικές τέχνες. Η τελευταία αντέδρασε άμεσα και αφού πάλεψε με τον φαινομενικά πιο δυνατό άντρα, τον ακινητοποίησε, αφού προηγήθηκε άγρια συμπλοκή και τον άφησε αναίσθητο. Άμεσα έσπευσε και η αστυνομία που συνέλαβ
Διαβάστε το στο grtimes.gr