Γρηγόρης Πετράκος για Γιώργο Καπουτζίδη: «Αναρωτιέται γιατί έχει, λέει, τα λιγότερα δικαιώματα;»
10:18 - 21/02/2022
Ο Γρηγόρης Πετράκος είναι ένα από τα πρόσωπα που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές φορές
To άρθρο Γρηγόρης Πετράκος για Γιώργο Καπουτζίδη: «Αναρωτιέται γιατί έχει, λέει, τα λιγότερα δικαιώματα;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Πετράκος κατά Γιώργου Καπουτζίδη: «Πες μια κουβέντα και γι’ αυτά τα δικαιώματά βρε αδερφούλη μου»
Προκαλεί για άλλη μια φορά ο Γρηγόρης Πετράκος και αυτή τη φορά βάζει στο στόχαστρό του τον Γιώργο Καπουτζίδη. Σε ανάρτησή του στο Facebook ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος «επιτίθεται» στον Γιώργο Καπουτζίδη γιατί δεν μιλάει για τα δικαιώματα των ανεμβολίαστων. «Τα δικά σου δικαιώματα έχουν εδώ και καιρό αποκατασταθεί. Δόξα τω Θεώ τα πας πολύ ... Περισσότερα
To άρθρο Γρηγόρης Πετράκος κατά Γιώργου Καπουτζίδη: «Πες μια κουβέντα και γι’ αυτά τα δικαιώματά βρε αδερφούλη μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γρηγόρης Πετράκος για Γιώργο Καπουτζίδη: «Τα δικά σου δικαιώματα έχουν εδώ και καιρό αποκατασταθεί»
Την πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη σχολίασε ο Γρηγόρης Πετράκος, μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στο προσωπικό του λογαριασμό στο...
Διαβάστε το στο ZouglaΓρηγόρης Πετράκος για Καπουτζίδη: «Αναρωτιέται γιατί έχει, λέει, τα λιγότερα δικαιώματα;»
Νέο παραλήρημα...
Διαβάστε το στο Γρηγόρης Πετράκος για Γιώργο Καπουτζίδη : «Τα δικά σου δικαιώματα έχουν εδώ και καιρό αποκατασταθεί»
Την πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη σχολίασε ο Γρηγόρης Πετράκος, μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
O...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠετράκος για Καπουτζίδη: «Αναρωτιέται γιατί έχει, λέει, τα λιγότερα δικαιώματα;»
Ο Γρηγόρης Πετράκος σε άλλη μια ρητορική ανάλυση, αυτή την φορά στο στόχαστρο του ο Γιώργος Καπουτζίδης…και τα ίσα δικαιώματα!
Διαβάστε το στο thebest.grΓρηγόρης Πετράκος για Γιώργο Καπουτζίδη: «Αναρωτιέται γιατί ως ομοφυλόφιλος άνδρας έχει, λέει, τα λιγότερα δικαιώματα;»
Με αφορμή και την πρόσφατη τοποθέτησή του και του ερωτήματος που έθεσε στον Έλληνα πρωθυπουργό “γιατί ένας ομοφυλόφιλος άνδρας να μην έχει τα ίδια δικαιώματα” ο Γρηγόρης Πετράκος ξέσπασε μέσω μιας ανάρτησής του στο instagram. «Ο Καπουτζίδης αναρωτιέται γιατί έχει, λέει, τα λιγότερα δικαιώματα; Μήπως δεν ξέρει για μένα ότι δεν έχω δικαίωμα να μπω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓρηγόρης Πετράκος κατά Γιώργου Καπουτζίδη: «Πες μια κουβέντα και γι’ αυτά τα δικαιώματά βρε αδερφούλη μου»
Σε ανάρτησή του στο Facebook ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος «επιτίθεται» στον Γιώργο Καπουτζίδη γιατί δεν μιλάει για τα δικαιώματα των ανεμβολίαστων. «Τα δικά σου δικαιώματα έχουν εδώ και καιρό αποκατασταθεί. Δόξα τω Θεώ τα πας πολύ καλά», αναφέρει μεταξύ των άλλων. Αναλυτικά η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου: «Ο Καπουτζίδης αναρωτιέται γιατί έχει, λέει, τα λιγότερα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠετράκος για Καπουτζίδη: "Αναρωτιέται γιατί έχει, λέει, τα λιγότερα δικαιώματα;"
"Μήπως δεν ξέρει για 7000 υγειονομικούς ότι δεν έχουν δικαίωμα να πάνε στη δουλειά τους και να ταΐσουν τα παιδιά τους;"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΓρηγόρης Πετράκος κατά Γιώργου Καπουτζίδη: «Πες μια κουβέντα και γι’ αυτά τα δικαιώματά βρε αδερφούλη μου»
Προκαλεί για άλλη μια φορά ο Γρηγόρης Πετράκος και αυτή τη φορά βάζει στο στόχαστρό του τον Γιώργο Καπουτζίδη. Σε ανάρτησή του στο Facebook ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος «επιτίθεται» στον Γιώργο Καπουτζίδη γιατί δεν μιλάει για τα δικαιώματα των ανεμβολίαστων. «Τα δικά σου δικαιώματα έχουν εδώ και καιρό αποκατασταθεί. Δόξα τω Θεώ τα πας πολύ […]
The post Γρηγόρης Πετράκος κατά Γιώργου Καπουτζίδη: «Πες μια κουβέντα και γι’ αυτά τα δικαιώματά βρε αδερφούλη μου» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr