Έλενα Χριστοπούλου: «Μίλησα για πρώτη και τελευταία φορά, σφίγγω τα δόντια και κοιτάω μπροστά»

10:50 - 21/02/2022

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για πρώτη και τελευταία φορά για τη δικαστική διαμάχη της με τον To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου: «Μίλησα για πρώτη και τελευταία φορά, σφίγγω τα δόντια και κοιτάω μπροστά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Χριστοπούλου: Μίλησα γιατί έπρεπε κάποια στιγμή να δώσω ένα τέλος

Η Έλενα Χριστοπούλου ξεκαθαρίζει… Για τη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη απάντησε η Έλενα Χριστοπούλου στις τηλεοπτικές κάμερες. «Μίλησα, είπα αυτά που ένιωσα, για πρώτη και τελευταία φορά. Συνεχίζω με χαμόγελο και σφίγγω τα δόντια και κοιτάω μπροστά. Δεν θέλω καμία συγγνώμη, θέλω την ησυχία μου και την ηρεμία μου. ... Περισσότερα To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου: Μίλησα γιατί έπρεπε κάποια στιγμή να δώσω ένα τέλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Έλενα Χριστοπούλου: «Συνεχίζω με χαμόγελο και σφίγγω τα δόντια»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θέλησε να τοποθετηθεί για μια τελευταία φορά στη δικαστική της διαμάχη...

Διαβάστε το στο Zougla

Έλενα Χριστοπούλου: «Συνεχίζω με χαμόγελο και σφίγγω τα δόντια»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θέλησε να τοποθετηθεί για μια τελευταία φορά  στη δικαστική...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της