Δολοφονία στα Ιωάννινα: Τα πρώτα λόγια του δράστη: «Εγώ τη σκότωσα» - Τη χτυπούσε μανιωδώς

11:14 - 21/02/2022

Με τα χέρια δολοφόνησε την 79χρονη Αμερικανίδα σύζυγό του ο 69χρονος Έλληνας που συνελήφθη από την Αστυνομία στα Ιωάννινα.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία στα Ιωάννινα: «Εγώ το έκανα. Εγώ τη σκότωσα» - Την χτυπούσε στο κεφάλι μανιωδώς

Mώλωπες σε όλο το πρόσωπο είχε η 79χρονη Αμερικανίδα, ύστερα από διαδοχικά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι από τον 69χρονο Έλληνα σύζυγο της ο οποίος την δολοφόνησε με τα ίδια του τα χέρια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα όπου ζούσε το ζευγάρι αντίκρισαν τον 69χρονο, ο οποίος αμέσως τους είπε: «Εγώ το έκανα. Εγώ τη σκότωσα». Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τις 21.00, βράδυ Κυριακής το κέντρο επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων ενημερώθηκε από πλήρωμα του ΕΚΑΒ ότι έχει βρεθεί νεκρή γυναίκα μέσα σε διαμέρισμα. Κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στο σημείο, μπήκε στο σπίτι και αντίκρισε νεκρή τη γυναίκα που έμενε στο διαμέρισμα μαζί με το σύζυγό της. Στο

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες