«Οβίδα από το ουκρανικό έδαφος κατέστρεψε ρωσικό συνοριακό φυλάκιο»

12:58 - 21/02/2022

Μια οβίδα από το ουκρανικό έδαφος κατέστρεψε τελείως συνοριακό φυλάκιο στην ρωσική περιοχή Ροστόφ, χωρίς όμως να υπάρχουν θύματα. Την ανακοίνωση αυτή έκανε σήμερα η ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφάλειας της Ρωσίας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax. Το περιστατικό συνέβη σε απόσταση 150 μέτρων από σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας, ανέφερε η FSB σύμφωνα με το Interfax και όπως αναμεταδίδουν διεθνή πρακτορεία και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Οι σποραδικοί βομβαρδισμοί κατά μήκος της γραμμής επαφής μεταξύ των ουκρανικών κυβερνητικών δυνάμεων και των φιλορώσων αυτονομιστών στο ανατολικό τμήμα της χώρας έχουν ενταθεί από την Πέμπτη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ουκρανικά πυρά κατέστρεψαν ρωσικό συνοριακό φυλάκιο – ΒΙΝΤΕΟ

Επλήγη από βλήμα σημείο ελέγχου στα σύνορα Ρωσίας - Ουκρανίας, εν μέσω της έκρυθμης κατάστασης στην ανατολική Ουκρανία. Το άρθρο Ουκρανικά πυρά κατέστρεψαν ρωσικό συνοριακό φυλάκιο – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

FSB: «Οβίδα από το ουκρανικό έδαφος κατέστρεψε ρωσικό συνοριακό φυλάκιο»

Το περιστατικό συνέβη σε απόσταση 150 μέτρων από τα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας, ανέφερε η FSB σύμφωνα με το Interfax. The post FSB: «Οβίδα από το ουκρανικό έδαφος κατέστρεψε ρωσικό συνοριακό φυλάκιο» appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Interfax: «Οβίδα από το ουκρανικό έδαφος κατέστρεψε ρωσικό συνοριακό φυλάκιο»

Η ρωσική FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας) σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Interfax ισχυρίζεται ότι «οβίδα από το ουκρανικό έδαφος κατέστρεψε τελείως ρωσικό συνοριακό φυλάκιο στα ρωσοουκρανικά σύνορα στην περιοχή του Ροστόφ χωρίς όμως να υπάρχουν θύματα» «Το περιστατικό συνέβη σε απόσταση 150 μέτρων από σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας» ανέφερε η FSB σύμφωνα με το Interfax και όπως αναμεταδίδουν διεθνή πρακτορεία και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Οι σποραδικοί βομβαρδισμοί κατά μήκος της γραμμής επαφής μεταξύ των ουκρανικών κυβερνητικών δυνάμεων και των φιλορώσων αυτονομιστών στο ανατολικό τμήμα της χώρας έχουν ενταθεί από την Πέμπτη.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Οβίδα από το ουκρανικό έδαφος κατέστρεψε ρωσικό συνοριακό φυλάκιο

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφάλειας της Ρωσίας FSB ανακοίνωσε σήμερα ότι μία οβίδα από το ουκρανικό έδαφος κατέστρεψε τελείως συνοριακό φυλάκιο στην ρωσική περιοχή Ροστόφ, χωρίς όμως να υπάρχουν θύματα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax. Το περιστατικό συνέβη σε απόσταση 150 μέτρων από σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας, ανέφερε η FSB σύμφωνα με το Interfax. Οι σποραδικοί βομβαρδισμοί […] Οβίδα από το ουκρανικό έδαφος κατέστρεψε ρωσικό συνοριακό φυλάκιο on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα