Θοδωρής Αθερίδης για την πρώην σύζυγό του: «Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος»

18:04 - 21/02/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε τη Δευτέρα 21/2 ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ To άρθρο Θοδωρής Αθερίδης για την πρώην σύζυγό του: «Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Αθερίδης: Με την πρωην σύζυγο μου δεν έχουμε πάρει διαζύγιο

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε και για τον ρόλου του ως πατέρα, για την κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου.

Διαβάστε το στο

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν έχω πάρει διαζύγιο με την πρώην γυναίκα μου»

Ο Θοδωρής Αθερίδης κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε μεταξύ […] The post Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν έχω πάρει διαζύγιο με την πρώην γυναίκα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Θοδωρής Αθερίδης για την πρώην σύζυγό του: «Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε τη Δευτέρα 21/2 ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλου του ως πατέρα, για την κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως δεν πήρε ποτέ διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, Ελένη Γκασούκα. «Στα προσωπικά μου ήμουν τυχερός. Εκεί όμως, μπορώ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν έχω πάρει διαζύγιο» – Όσα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο γιατί, εφόσον δεν πέτυχε, δεν θέλω να το ξανακάνω. Τη θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της