Γιώργος Πιλίδης: Αναγκαστήκαμε με τη μάνα μου να πουλήσουμε όλα τα χρυσαφικά μας για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες

04:04 - 22/02/2022

Στην παρέα του «The 2Night Show», προσκεκλημένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε τη Δευτέρα (21/2) ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης μίλησε για την πορεία του στον πρωταθλητισμό, τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, αλλά και για την πρόσφατη εμπειρία του στο «Survivor». Τι τον δυσκόλεψε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει; Γιατί στεναχωριέται όταν ο κόσμος τον αναγνωρίζει μόνο από το «Survivor» και όχι από τα μετάλλια που έχει φέρει στη πατρίδα μας; «Δεν ήταν για εμένα το Survivor. Η ζωή μου είναι ο αθλητισμός. Κανονικά τρώω 5.000 θερμίδες την ημέρα και εκεί έτρωγα ούτε 200. Αυτό που με δυσκόλευε ήταν η συμβίωση μέσα σε μία ομάδα με πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες. «Μετά τις 15

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιωρίκας Πιλίδης: «Πουλήσαμε όλα τα χρυσαφικά μας, για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες»

Τι είπε 21χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής στην πάλη για το Survivor, την οικειοθελή του αποχώρηση και τη Μυριέλλα Κουρεντή

Διαβάστε το στο

Γιωρίκας Πιλίδης: «Πουλήσαμε με τη μάνα μου όλα τα χρυσαφικά, για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες»

Ο Γιωρίκας Πιλίδης βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και στις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε με τη μητέρα του. Ειδικότερα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης μίλησε για την πορεία του στον αθλητισμό και τις θυσίες που έχει κάνει η μητέρα του, για να μπορέσει να […] The post Γιωρίκας Πιλίδης: «Πουλήσαμε με τη μάνα μου όλα τα χρυσαφικά, για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Γιωρίκας Πιλίδης: Πουλήσαμε όλα τα χρυσαφικά μας - Έτσι μπόρεσα να κατέβω στους αγώνες (Βίντεο)

Ο 21χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής στην πάλη Γιωρίκας Πιλίδης μίλησε για το Survivor, την οικειοθελή του αποχώρηση και τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Διαβάστε το στο

Γιωρίκας Πιλίδης: «Πουλήσαμε με τη μάνα μου όλα τα χρυσαφικά, για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες»

Ο Γιωρίκας Πιλίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η ελληνική πάλη. Ο 21χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε στην πορεία του στον αθλητισμό και τις θυσίες που έχει κάνει με τη μητέρα του, προκειμένου να μπορέσει να κατεβεί αγώνες. ... Περισσότερα To άρθρο Γιωρίκας Πιλίδης: «Πουλήσαμε με τη μάνα μου όλα τα χρυσαφικά, για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ο Γιωρίκας Πιλίδης εξομολογείται: «Πουλήσαμε όλα τα χρυσαφικά μας, για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για την πορεία του στον αθλητισμό αλλά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιωρίκας Πιλίδης: «Πουλήσαμε με τη μητέρα μου όλα μας τα χρυσαφικά για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες» - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Διαβάστε το στο real.gr

Γιωρίκας Πιλίδης: «Με τη μάνα μου πουλήσαμε χρυσαφικά για να μπορέσω να πάω σε αγώνες» (Videos)

«Το Survivor δεν ήταν για μένα, η Μυριέλλα μπήκε να παίξει κάποιον ρόλο»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Πιλίδης: Η μάνα μου πούλησε τα χρυσαφικά της για να κατέβω στους αγώνες

"Tο μεγαλύτερο μετάλλιο είναι ότι μπόρεσα να σταματήσει η μητέρα μου να δουλεύει" είπε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Γιωρίκας Πιλίδης: «Η μητέρα μου πούλησε τα χρυσαφικά της για να κατέβω στους αγώνες»

Ο Γιωρίκας Πιλίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις εμπειρίες που αποκόμισε από τη συμμετοχή του στο Survivor, για την οικειοθελή του αποχώρηση αλλά και για τις θυσίες που έχει κάνει η μητέρα του για να κατέβει σε αγώνες. Για την εμπειρία του στο Survivor 5 Μιλώντας για τη συμμετοχή του στο Survivor παραδέχτηκε πως δεν ήταν για εκείνον καθώς η ζωή του είναι ο αθλητισμός. «Δεν ήταν για εμένα το Survivor. Η ζωή μου είναι ο αθλητισμός. Κανονικά τρώω 5.000 θερμίδες την ημέρα και εκεί έτρωγα ούτε 200. Αυτό που με δυσκόλευε ήταν η συμβίωση μέσα σε μία ομάδα με πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες. Μετά τις 15 μέρες άρχισε να παθαίνει σοκ ο οργανισμός μου σηκωνόμουν και

Διαβάστε το στο pronews.gr

Πιλίδης: “Πουλήσαμε όλα τα χρυσαφικά μας για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες”

Στην παρέα του «The 2Night Show», προσκεκλημένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε τη Δευτέρα (21/2) ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης μίλησε για την πορεία του στον πρωταθλητισμό, τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, αλλά και για την πρόσφατη εμπειρία του στο «Survivor». Τι τον δυσκόλεψε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει; Γιατί στεναχωριέται όταν ο κόσμος τον […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Γιωρίκας Πιλίδης: «Πουλήσαμε όλα τα χρυσαφικά μας, για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες» (video)

Τι είπε 21χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής στην πάλη για το Survivor, την οικειοθελή του αποχώρηση και τη Μυριέλλα Κουρεντή

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Πιλίδης: «Πουλήσαμε με τη μητέρα μου όλα μας τα χρυσαφικά για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες»

Πιλίδης: «Πουλήσαμε με τη μητέρα μου όλα μας τα χρυσαφικά για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες» Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο21χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η ελληνική πάλη, ενώ αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε με […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας