Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Θέμα ωρών οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας» – «Κλειδί» η αιτία θανάτου της

09:28 - 22/02/2022

«Μιλάμε πλέον για ώρες. Και οι ιστολογικές εξετάσεις έχουν βρει τον δρόμο τους, έχουν μπει σε μια διαδικασία διερεύνησης. Και αυτές μέσα στις επόμενες λίγες εβδομάδες θα είναι έτοιμες». Αυτό τόνισε ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, σε δηλώσεις του στον Open για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας στην Πάτρα που έφυγε από τη ζωή στα τέλη Ιανουαρίου. «Οι τοξικολογικές εξετάσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί», συνέχισε ο ίδιος. Σχετικά με τα δημοσιεύματα για το τοξικό αέριο και τη διάψευση, ο ιατροδικαστής τόνισε: «Σέβομαι απόλυτα τον ρόλο των δημοσιογράφων. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω το ρεπορτάζ. Εγώ όμως ιατ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Θέμα ωρών οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας» – «Κλειδί» η αιτία θανάτου της (VIDEO)

«Μιλάμε πλέον για ώρες. Και οι ιστολογικές εξετάσεις έχουν βρει τον δρόμο τους, έχουν μπει σε μια διαδικασία διερεύνησης. Και αυτές μέσα στις επόμενες λίγες εβδομάδες θα είναι έτοιμες». Αυτό τόνισε ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, σε δηλώσεις του στον Open για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας στην Πάτρα που έφυγε από τη ζωή στα τέλη Ιανουαρίου. «Οι τοξικολογικές εξετάσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί», συνέχισε ο ίδιος. Σχετικά με τα δημοσιεύματα για το τοξικό αέριο και τη διάψευση, ο ιατροδικαστής τόνισε: «Σέβομαι απόλυτα τον ρόλο των δημοσιογράφων. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω το ρεπορτάζ. Εγώ όμως ιατροδικα

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας