Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε Φαίη Σκορδά: «Μου είναι κι εμένα εύκολο να σας ειρωνευτώ»
11:26 - 22/02/2022
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ήταν στο Πρωινό την Τρίτη και κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης, ο διάλογος με την Φαίη […]
The post Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε Φαίη Σκορδά: «Μου είναι κι εμένα εύκολο να σας ειρωνευτώ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ένταση Σκορδά - Δημητρακόπουλου για Φιλιππίδη: Μου είναι κι εμένα πάρα πολύ εύκολο να σας ειρωνευτώ (Βίντεο)
«Να ξέρετε ότι η ειρωνεία καταδεικνύει αδυναμία», συμπλήρωσε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη στην Φαίη Σκορδά - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο Δημητρακόπουλος σε Σκορδά: Mου είναι πάρα πολύ εύκολο να σας ειρωνευτώ (ΒΙΝΤΕΟ)
Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για τις επιθέσεις που δέχεται από τους συναδέλφους των θυμάτων στην υπόθεση Φιλιππίδη, εκείνος δήλωσε: «Έχω δημόσιο λόγο εδώ και 33 χρόνια. Έχω δεχθεί επιθέσεις ουκ ολίγες, από λίγους βέβαια συναδέλφους. Με τους περισσότερους συναδέλφους, συνήθως, μιλάμε μαζί και αν υπάρχουν προβλήματα, από κοινού τα επιλύουμε. Ελάχιστοι συνάδελφοι έχουν κάνει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜιχάλης Δημητρακόπουλος σε Φαίη Σκορδά: «Με ειρωνεύεστε; και μένα μου είναι εύκολο να σας ειρωνευτώ»
Για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στο Πρωινό, ο συνήγορος υπεράσπισής του,
To άρθρο Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε Φαίη Σκορδά: «Με ειρωνεύεστε; και μένα μου είναι εύκολο να σας ειρωνευτώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr