Η Ναταλί Κάκκαβα αντιμέτωπη με κρίσεις πανικού: «Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε γιατί λυγίζουμε»

15:20 - 22/02/2022

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ναταλί Κάκκαβα εξομολογήθηκε πως αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού. «Κρίσεις πανικού… […] The post Η Ναταλί Κάκκαβα αντιμέτωπη με κρίσεις πανικού: «Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε γιατί λυγίζουμε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλί Κάκκαβα: «Οι κρίσεις πανικού χτύπησαν και τη δική μου πόρτα»

Αντιμέτωπη με τις κρίσεις πανικού ήρθε το τελευταίο διάστημα η Ναταλί Κάκκαβα. Η παρουσιάστρια, μέσα από To άρθρο Ναταλί Κάκκαβα: «Οι κρίσεις πανικού χτύπησαν και τη δική μου πόρτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κρίσεις πανικού παθαίνει η Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε γιατί λυγίζουμε»

Τι εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος με ανάρτησή της στα social media

Διαβάστε το στο news.gr

Ναταλί Κάκκαβα: «Οι κρίσεις πανικού χτύπησαν και τη δική μου πόρτα»

Αντιμέτωπη με τις κρίσεις πανικού ήρθε το τελευταίο διάστημα η Ναταλί Κάκκαβα. Η παρουσιάστρια, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έπειτα από κάποια προβλήματα που αντιμετώπισε μετά το χειρουργείο που έκανε έπαθε κρίσεις πανικού. «Επειδή συνηθίζω να μοιράζομαι τα περισσότερα από όσα μου συμβαίνουν, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η Ναταλί Κάκκαβα αντιμέτωπη με κρίσεις πανικού

«Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε γιατί λυγίζουμε»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο