#Ναταλί Κάκκαβα

Ναταλί Κάκκαβα: Καταπέλτης για τη Δανάη Μπάρκα – «Αποθέωνε την Καινούργιου και μετά φιλιόταν με τον πρώην της»

tlife.gr
Με μια μακροσκελή ανάρτηση η Ναταλί Κάκκαβα στρέφεται κατά της Δανάης Μπάρκα για την στάση της To άρθρο Ναταλί Κάκκαβα: Καταπέλτης για τη Δανάη Μπάρκα – «Αποθέωνε την Καινούργιου και μετά φιλιόταν με τον πρώην της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 07/04/2024

Ναταλί Κάκκαβα για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έχει μια μόνιμη ενόχληση, σε λίγο δε θα πηγαίνει κανείς στην εκπομπή γιατί θα φοβάται»

tlife.gr
Για την εκπομπή που ήταν να παρουσιάσει, τη Φαίη Σκορδά, αλλά και την κόντρα που είχε To άρθρο Ναταλί Κάκκαβα για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έχει μια μόνιμη ενόχληση, σε λίγο δε θα πηγαίνει κανείς στην εκπομπή γιατί θα φοβάται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 17/03/2024

Ναταλί Κάκκαβα: «Η Φαίη Σκορδά βγάζει δικαιολογημένη πικρία»

zappit.gr
Η Ναταλί Κάκκαβα μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» και στην Τέρψη Μαντζουράτου για τα τηλεοπτικά, τις προτάσεις που δέχεται και […] The post Ναταλί Κάκκαβα: «Η Φαίη Σκορδά βγάζει δικαιολογημένη πικρία» appeared first on Zappit.
13:00 17/03/2024

Χαμός με Ανδρέα Μικρούτσικο και Ναταλί Κάκκαβα: Δεν είσαι καλεσμένη για να με διακόπτεις

patrasevents.gr
Έναν ιδιαίτερα έντονο διάλογο είχαν στον «αέρα» της εκπομπής Super Κατερίνα
00:53 09/03/2024

Άγριος καυγάς Μικρούτσικου – Κάκκαβα! Η αιτία και οι χαρακτηρισμοί

thecaller.gr
Ένταση υπήρξε ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Ναταλί Κάκκαβα στον αέρα της Super Κατερίνα, με αφορμή το θέμα της Άννας Μαρία Βέλλη.Ένταση υπήρξε ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Ναταλί Κάκκαβα στον αέρα της Super Κατερίνα, με αφορμή το θέμα της Άννας Μαρία Βέλλη.Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν συμφώνησε με τις κινήσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη λέγοντας ότι είναι κακοποιητική με την Ναταλί Κάκκαβα να αντιδρά. Α.Μ.: Η φίλη της χτυπά με τη μηχανή. Το πέτυχε; Έμμεσα […]
13:00 07/03/2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ένταση on air με την Ναταλί Κάκκαβα – «Αιδώς Αργείοι, ντροπή και σεβασμός»

govastileto.gr
Το πρωί της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» δημιουργήθηκε μια ένταση ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Ναταλί Κάκκαβα, με αφορμή το θέμα της Άννας Μαρία Βέλλη. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν συμφώνησε με τις κινήσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη λέγοντας ότι είναι κακοποιητική. Τότε η Ναταλί Κάκκαβα αντέδρασε. Ανδρέας Μικρούτσικος: Η φίλη της […]
13:00 07/03/2024

«Κατερίνα Καινούργιου συμβαίνει κάτι στη ζωή σου τώρα τελευταία;»

zappit.gr
Τη Ναταλί Κάκκαβα υποδέχτηκε στην εκπομπή, το πρωί της Πέμπτης, η Κατερίνα Καινούργιου. Μετά την πρώτη καλημέρα, όμως, δέχτηκε μια […] The post «Κατερίνα Καινούργιου συμβαίνει κάτι στη ζωή σου τώρα τελευταία;» appeared first on Zappit.
11:00 07/03/2024

Ναταλί Κάκκαβα: Tέλεσε τον πρώτο γάμο ως αντιδήμαρχος Σαρωνικού

NewsBomb
Η Ναταλί Κάκκαβα αποκάλυψε πως η σημερινή ημέρα ήταν πολύ σημαντική για εκείνη καθώς τέλεσε τον πρώτο γάμο ενός πολύ…Περισσότερα...
19:00 16/02/2024

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκαλύπτει: «Στον ΣΚΑΪ είδα πράγματα που δεν είναι για να τα πούμε στον αέρα»

zappit.gr
Καλεσμένοι στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκαν το πρωινό του Σαββάτου (10/2) ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα. Το […] The post Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκαλύπτει: «Στον ΣΚΑΪ είδα πράγματα που δεν είναι για να τα πούμε στον αέρα» appeared first on Zappit.
13:00 10/02/2024

Ναταλί Κάκκαβα: Ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος – Συγκινημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τη σύζυγό του

tlife.gr
Ορκίστηκαν χθες, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, στον Δήμο Σαρωνικού με Δήμαρχο τον To άρθρο Ναταλί Κάκκαβα: Ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος – Συγκινημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τη σύζυγό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 18/12/2023

«Κόλαφος» η Ναταλί Κάκκαβα για τον Γιώργο Λιάγκα: «Ποιες είναι αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις που τον υποχρεώνουν;»

zappit.gr
Την δική της απάντηση, με σαφήνεια και αιχμηρότητα, θέλησε να δώσει η Ναταλί Κάκκαβα μέσα από τα social media στον […] The post «Κόλαφος» η Ναταλί Κάκκαβα για τον Γιώργο Λιάγκα: «Ποιες είναι αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις που τον υποχρεώνουν;» appeared first on Zappit.
21:00 14/12/2023

Γρηγόρης Γκουντάρας για Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν ξέρω αν θα είναι τελικά στο Open»

tlife.gr
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας παραχώρησε συνέντευξη στην Πολυξένη Καραμίχα και στη Real Life. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη To άρθρο Γρηγόρης Γκουντάρας για Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν ξέρω αν θα είναι τελικά στο Open» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 10/12/2023

Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν αγχώνομαι να βρω δουλειά, είμαι ευγνώμων που έχω το δικαίωμα της επιλογής»

thecaller.gr
Οι Ναταλί Κάκκαβα, Φελίσια Τσαλαπάτη και Μαριάντα Πιερίδη μίλησαν στους δημοσιογράφους για την εκπομπή που πρόκειται να κάνουν στο Open.Οι Ναταλί Κάκκαβα, Φελίσια Τσαλαπάτη και Μαριάντα Πιερίδη μίλησαν στους δημοσιογράφους για την εκπομπή που πρόκειται να κάνουν στο Open.Ειδικότερα, η Μαριάντα Πιερίδη είπε πως: «Έγινε ένα πολύ ωραίο ραντεβού και μας άρεσε σε όλες. Θα είναι μία διαφορετική εκπομπή από αυτές που έχουμε δει. Θα είναι γυναικεία υπόθεση. Το συγκεκριμένο concept της εκπομπής θα […]
09:00 21/11/2023

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η on air ενόχληση με το… «γκουντάραινα» για τη Ναταλί Κάκκαβα – «Είναι ξεπερασμένο»

tlife.gr
Ενοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στη Super Κατερίνα με το σχόλιο που έκανε To άρθρο Γρηγόρης Γκουντάρας: Η on air ενόχληση με το… «γκουντάραινα» για τη Ναταλί Κάκκαβα – «Είναι ξεπερασμένο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 14/11/2023

Ναταλί Κάκκαβα: Γιατί κανείς δε ξέρει πως τη λένε και που τονίζεται το όνομά της;

koolnews.gr
Κανείς δεν ξέρει πώς λέγεται και οι περισσότεροι συνάδελφοί κάνουν λάθος το όνομά της. Τι άλλο πρέπει να σου συμβεί για να αντιληφθείς ότι ο κόσμος δεν ασχολείται και ιδιαίτερα πολύ μαζί σου! Παρόλα αυτά η γυναίκα του Γρηγόρη Γκουντάρα, Ναταλί Κάκκαβα, εξέφρασε παράπονο για όσους δημοσιογράφους μπερδεύονται με το όνομά της. Μέσω Instagram, έγραψε […] The post Ναταλί Κάκκαβα: Γιατί κανείς δε ξέρει πως τη λένε και που τονίζεται το όνομά της; appeared first on Koolnews.gr.
22:58 09/11/2023

Βασίλης Καΐλας: Το παιδί-θαύμα του ελληνικού κινηματογράφου που «λύγιζε» όλους τους Έλληνες – Δείτε πως είναι σήμερα

eleftherostypos.gr
Βασίλης Καΐλας: Ένα παιδί θαύμα του ελληνικού κινηματογράφου υποδέχτηκε η Ναταλί Κάκκαβα σε κατάστημα που διατηρούν με τον σύζυγό της στο Λαγονήσι. Ο λόγος για τον Βασιλάκη Καΐλα, που είναι και εκείνος μόνιμος κάτοικος της περιοχής όπως ενημέρωσε η παρουσιάστρια στην ανάρτηση που είχε κάνει στις 10 Αυγούστου. Βασίλης Καΐλας: Το μήνυμα της Κάκκαβα «Πρωταγωνίστησε […] Το άρθρο Βασίλης Καΐλας: Το παιδί-θαύμα του ελληνικού κινηματογράφου που «λύγιζε» όλους τους Έλληνες – Δείτε πως είναι σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
18:00 06/11/2023

Ναταλί Κάκκαβα για Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ, στεναχωρήθηκα με αυτά που είπε για μένα»

zappit.gr
Τη Ναταλί Κάκκαβα υποδέχθηκαν στο πλατό της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της το πρωί της […] The post Ναταλί Κάκκαβα για Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ, στεναχωρήθηκα με αυτά που είπε για μένα» appeared first on Zappit.
16:00 05/10/2023

Μαριάντα Πιερίδη για Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν έκανα κάποια δήλωση, δεν την γνωρίζω»

tlife.gr
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές των τηλεοπτικών εκπομπών έκανε η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται To άρθρο Μαριάντα Πιερίδη για Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν έκανα κάποια δήλωση, δεν την γνωρίζω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 03/10/2023

Ναταλί Κάκκαβα: Ξεκαθαρίζει για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής στο ΟΡΕΝ

zappit.gr
Δηλώσεις στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» έκανε η Ναταλί Κάκκαβα. Η γνωστή παρουσιάστρια, το όνομα της οποίας έχει πέσει […] The post Ναταλί Κάκκαβα: Ξεκαθαρίζει για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής στο ΟΡΕΝ appeared first on Zappit.
15:00 01/10/2023

Ναταλί Κάκκαβα: «Στενοχωρήθηκα με την υποψία και μόνο του Τριαντάφυλλου ότι εγώ θα είχα σκοπό να πάρω οποιοδήποτε ρόλο»

okmag.gr
Η Ναταλί Κάκκαβα μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και απάντησε στις φήμες που την θέλουν στο Open αλλά και στις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν από τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάντα Πιερίδη. Ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής και παρουσιαστής της εκπομπής «Καλοκαίρι #Yes» με τη Φελίσια Τσαλαπάτη και τη Μαριάντα Πιερίδη είχε αναφέρει ότι «Όποιος θέλει να μπει στην […] The post Ναταλί Κάκκαβα: «Στενοχωρήθηκα με την υποψία και μόνο του Τριαντάφυλλου ότι εγώ θα είχα σκοπό να πάρω οποιοδήποτε ρόλο» appeared first on OK! Magazine.
09:58 28/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load