Άγρια επίθεση πίτμπουλ σε γυναίκα στα Γλυκά Νερά – «Τα χέρια μου αχρηστεύτηκαν»
22:04 - 22/02/2022
Με σοβαρά τραύματα από δαγκωνιές και στα δύο χέρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μια γυναίκα που δέχθηκε άγρια επίθεση από πίτμπουλ στα Γλυκά Νερά. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε δίπλα σε παιδική χαρά όταν η γυναίκα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της στη γειτονιά. Η ίδια περιγράφει στο Mega, τη σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε καθώς το πίτμπουλ όρμηξε τόσο στο σκυλί της όσο και σε εκείνη, τους έριξε στο έδαφος και άρχισε να τους δαγκώνει. «Περπατούσαμε και ξαφνικά βλέπουμε ένα σκυλί πίτμπουλ χρώμα γκρι σκούρο χωρίς λουρί ελεύθερο, μας πλησίασε χωρίς να γαυγίσει και να γρυλίσει, επιτέθηκε πρώτα στο σκυλάκι δεν μπορούσα να το αφήσω ανυπεράσπιστο και είχαμε μάχη» ανέφερε η γυναίκα. Το πίτμπουλ αφού άρχ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά: Γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από πίτμπουλ-«Τα χέρια μου αχρηστεύτηκαν» (VIDEO)
Τρόμος για μια γυναίκα στα Γλυκά Νερά η οποία δέχθηκε επίθεση από πίτμπουλ, το οποίο ήρθε από πίσω της και ξαφνικά επιτέθηκε σε εκείνη και το σκυλάκι της που είχε βγάλει για βόλτα. Μάλιστα, η γυναίκα έχει ήδη προβεί σε μήνυση.
«Ξαφνικά βλέπουμε ένα σκυλί πίτμπουλ γκρι χωρίς λουράκι, και επιτέθηκε στο σκυλάκι μου. Πονάω πάρα πολύ τα χέρια μου αχρηστεύτηκαν, ούτε να πιω νερό δεν μπορώ. Ο ιδιοκτήτης όταν πλησίασε πήρε τον σκύλο του είπε « τί κάνεις εκεί πάλι»», δήλωσε η παθούσα.
Ο ιδιοκτήτης φέρεται να πήρε τον σκύλο και έφυγαν ανενόχλητοι, χωρίς να δώσουν κάποια περαιτέρω βοήθεια στη γυναίκα.
Πηγή: MEGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έξω από το λιμάνι του Αστακού το πλοίο «Euroferry Olympia» (ΦΩΤΟ)
Καπραβέλος
Διαβάστε το στο grtimes.gr