Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτοι μήνες με τον γιο της και η αποκάλυψη για τον δύσκολο τοκετό – «Είμαι μαχήτρια»

01:00 - 23/02/2022

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σε μια εφ’ To άρθρο Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτοι μήνες με τον γιο της και η αποκάλυψη για τον δύσκολο τοκετό – «Είμαι μαχήτρια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Στικούδη: Η νέα ζωή ως μητέρα και ο δύσκολος τοκετός – Είμαι μαχήτρια (Βίντεο)

Η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε για την νέα ζωή ως μαμά, και εξομολογήθηκε για τον δύσκολο τοκετό που πέρασε.

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Στικούδη: Η αποκάλυψη για τον δύσκολο τοκετό – Τι είπε για τη νέα ζωή ως μητέρα

Η πάντα εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη ήταν το βράδυ της Τρίτης η καλεσμένη στην εκπομπή που παορυσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, τέσσερις μήνες μετά τον ερχομό του γιου της, η Κατερίνα Στικούδη ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Σε ερώτηση για τη ζωή ως μητέρα, η Κατερίνα Στικούδη απάντηση μεταξύ άλλων: «Ο γιος ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Στικούδη: Η αποκάλυψη για τον δύσκολο τοκετό – Τι είπε για τη νέα ζωή ως μητέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Στικούδη: Η εξομολόγηση για τον γιο της και τον δύσκολο τοκετό

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μίλησε για τον ερχομό του γιου της και τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη. «Ο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κατερίνα Στικούδη: Μίλησε για πρώτη φορά για τον δύσκολο τοκετό της - Όλα όσα αποκάλυψε

Οι δυσκολίες, η συγκέντρωση και η γέννα με φυσιολογικό τοκετό.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της