Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτοι μήνες με τον γιο της και η αποκάλυψη για τον δύσκολο τοκετό – «Είμαι μαχήτρια»
01:00 - 23/02/2022
Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σε μια εφ’
To άρθρο Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτοι μήνες με τον γιο της και η αποκάλυψη για τον δύσκολο τοκετό – «Είμαι μαχήτρια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Στικούδη: Η νέα ζωή ως μητέρα και ο δύσκολος τοκετός – Είμαι μαχήτρια (Βίντεο)
Η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε για την νέα ζωή ως μαμά, και εξομολογήθηκε για τον δύσκολο τοκετό που πέρασε.
Διαβάστε το στο Κατερίνα Στικούδη: Η αποκάλυψη για τον δύσκολο τοκετό – Τι είπε για τη νέα ζωή ως μητέρα
Η πάντα εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη ήταν το βράδυ της Τρίτης η καλεσμένη στην εκπομπή που παορυσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, τέσσερις μήνες μετά τον ερχομό του γιου της, η Κατερίνα Στικούδη ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Σε ερώτηση για τη ζωή ως μητέρα, η Κατερίνα Στικούδη απάντηση μεταξύ άλλων: «Ο γιος ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Στικούδη: Η αποκάλυψη για τον δύσκολο τοκετό – Τι είπε για τη νέα ζωή ως μητέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κατερίνα Στικούδη: Η εξομολόγηση για τον γιο της και τον δύσκολο τοκετό
Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μίλησε για τον ερχομό του γιου της και τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.
«Ο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Στικούδη: Μίλησε για πρώτη φορά για τον δύσκολο τοκετό της - Όλα όσα αποκάλυψε
Οι δυσκολίες, η συγκέντρωση και η γέννα με φυσιολογικό τοκετό.
Διαβάστε το στο thetoc.gr