Φαίη Ξυλά για Γιώργο Κιμούλη: «Εγώ το αντιμετώπισα ακαριαία»

13:30 - 23/02/2022

Η Φαίη Ξυλά μίλησε στη Super Κατερίνα και μεταξύ των ερωτήσεων που δέχτηκε από τη Μένια Κούκου ήταν και για […] The post Φαίη Ξυλά για Γιώργο Κιμούλη: «Εγώ το αντιμετώπισα ακαριαία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίη Ξυλά: Είχα δυσάρεστη συνεργασία με τον Κιμούλη – Το αντιμετώπισα ακαριαία

H Φαίη Ξυλά μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και με αφορμή το #MeToo, τοποθετήθηκε για την άσχημη, σύμφωνα με την ίδια, συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη. «Εγώ τη δυσάρεστη συνεργασία μου την αντιμετώπισα όταν συνέβαινε, οπότε δεν θεωρώ ότι φέρω κάποιο τραύμα από αυτό. Αυτό όμως δεν είναι εύκολο για όλους. Έχει να κάνει και με τη στιγμή, τη συνθήκη, σε τι φάση είναι ο καθένας», είπε χαρακτηριστικά. Επίσης, σημείωσε ότι «δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να αντιμετωπίσουν ανά πάσα στιγμή τον κάθε ένα με τον τρόπο του και με τη συμπεριφορά που μπορεί να έχει.Εγώ το αντιμετώπισα ακαριαία. Εμένα δεν είχε να κάνει με κάποια σεξουαλική παρενόχληση». «Μίλησα υποστηρικ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φαίη Ξυλά για Γιώργο Κιμούλη: «Εγώ το αντιμετώπισα ακαριαία, έβαλα τα όριά μου» (vid)

Η Φαίη Ξυλά απάντησε ως εξής: «Μίλησα υποστηρικτικά προς τις συναδέλφους μου, προς τις άλλες γυναίκες, γιατί θεώρησα ότι αυτό πρέπει να κάνω. Εγώ τη δυσάρεστη συνεργασία μου την αντιμετώπισα όταν συνέβαινε, οπότε δεν θεωρώ ότι φέρω κάποιο τραύμα από αυτό. Αυτό όμως δεν είναι εύκολο για όλους. Έχει να κάνει και με τη στιγμή, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φαίη Ξυλά για Κιμούλη: «Αντιμετώπισα τη δυσάρεστη συνεργασία και δεν φέρω τραύμα»

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τη Φαίη Ξυλά, η οποία αναφέρθηκε στο #metoo και To άρθρο Φαίη Ξυλά για Κιμούλη: «Αντιμετώπισα τη δυσάρεστη συνεργασία και δεν φέρω τραύμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Φαίη Ξυλά για Γιώργο Κιμούλη: «Εγώ τη δυσάρεστη συνεργασία μου την αντιμετώπισα όταν συνέβαινε»

«Η συνεργασία διεκπεραιώθηκε πολύ δύσκολα», συμπλήρωσε η ηθοποιός Η Φαίη Ξυλά μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και το κίνημα #Μetoo στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα όσα έχει καταγγείλει στο παρελθόν για τον Γιώργο Κιμούλη, λέγοντας: «Μίλησα υποστηρικτικά προς τις συναδέλφους μου, προς τις άλλες γυναίκες, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Φαίη Ξυλά για Γιώργο Κιμούλη: "Εγώ το αντιμετώπισα ακαριαία"

"Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να αντιμετωπίσουν ανά πάσα στιγμή τον κάθε ένα με τον τρόπο του και με τη συμπεριφορά που μπορεί να έχει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο