Ελένη Μενεγάκη: «Όπου διαβάζετε “η δίαιτα της Ελένης”, μην πιστεύετε τίποτα»
14:30 - 23/02/2022
Η σαλάτα της Τζένιφερ Άνιστον ήταν η αφορμή για να μιλήσει η Ελένη Μενεγάκη για τις δικές της διατροφικές συνήθειες. Η χολιγουντιανή σταρ φαίνεται πως έτρωγε την ίδια σαλάτα επί 10 χρόνια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των Friends. Πρόκειται για μια πρωτεϊνική σαλάτα με πλιγούρι, κρεμμύδια, ρεβίθια, διάφορα πράσινα λαχανικά και βασικό συστατικό τη […]
The post Ελένη Μενεγάκη: «Όπου διαβάζετε “η δίαιτα της Ελένης”, μην πιστεύετε τίποτα» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: Όπου διαβάζετε η «δίαιτα της Ελένης» μην πιστεύετε τίποτα, είναι ψέματα
Συζήτηση για τις δίαιτες τις οποίες ακολουθούν εκπρόσωποι της showbiz άνοιξε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» το μεσημέρι της Τετάρτης (23/02) και η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη θέλησε να προειδοποιήσει τους τηλεθεατές. Η Ελένη Μενεγάκη πήρε τον λόγο και ανέφερε τα εξής: «Σας έχω πει τόσες φορές, όπου διαβάζετε η “δίαιτα της Ελένης” μην πιστεύετε τίποτα. Κλείστε το, φύγετε! Ψέματα! Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Πρώτα από όλα ο καθένας μας πρέπει να συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που θέλει να αλλάξει στη ζωή του. Θέλεις να αδυνατίσεις; Γιατί; Τι χρειάζεται να κάνεις; Έχεις πρόβλημα με την υγεία σου ή θέλεις να έχεις το τέλειο σώμα; Εμένα δεν με απασχόλησε ποτέ. Ήθελα να είμαι καλοβαλμένη αλλά α
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕλένη Μενεγάκη: «Όπου διαβάζετε η δίαιτα της Ελένης, μην πιστεύετε τίποτα»
Η συζήτηση για τις δίαιτες που κάνουν διάσημα πρόσωπα της showbiz είχε ανάψει για τα καλά στην Ελένη, όταν η […]
The post Ελένη Μενεγάκη: «Όπου διαβάζετε η δίαιτα της Ελένης, μην πιστεύετε τίποτα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΕλένη Μενεγάκη: «Όπου διαβάζετε η δίαιτα της Ελένης, μην πιστεύετε τίποτα» (Video)
Η συζήτηση για τις δίαιτες που κάνουν οι διάσημοι είχε ανάψει για τα καλά στην Ελένη, όταν η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις που αφορούν στην ίδια
Διαβάστε το στο topontiki.grΕλένη Μενεγάκη: «Είναι όλα ψέματα, μην πιστεύετε τίποτε από όσα γράφονται για εμένα»
Η Ελένη ποτέ δεν είχε το άγχος για το τέλειο σώμα όπως διευκρίνησε και μας…
Διαβάστε το στο queen.gr