Euroferry Olympia: Συγκλονίζει ο Λευκορώσος οδηγός – Πώς σώθηκε από το φλεγόμενο πλοίο

17:10 - 23/02/2022

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του Λευκορώσου οδηγού φορτηγού που σώθηκε από το φλεγόμενο Euroferry Olympia. O 21 ετών άνδρας κατάφερε να βγει από το πλοίο, που τυλίχθηκε στις φλόγες ανοιχτά της Ηγουμενίτσας τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/2), μετά από 50 ώρες. Όπως μετέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/2) η εκπομπή του Alpha TLive ο Λευκορώσος οδηγός έδωσε μία συμπληρωματική κατάθεση στην οποία ανέφερε «όταν μπήκα μέσα στο πλοίο μου είπαν να μείνω μέσα στην νταλίκα». «Αρχικά είχα λιποθυμήσει, δεν θυμάμαι για πόσες ώρες. Το πρώτο που έκανα όταν συνήλθα ήταν να πιάσω κάποιους πυροσβεστήρες που ήταν κοντά μου και προσπάθησα να τους ανοίξω αλλά δεν λειτουργούσαν» ανέφερε. Επίσης κατέθεσε σ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Euroferry Olympia - Συγκλονίζει ο 22χρονος Λευκορώσος οδηγός: «Πώς βγήκα ζωντανός από το φλεγόμενο πλοίο»

Βγήκε ζωντανός έπειτα από 55 ώρες στο φλεγόμενο πλοίο ανοιχτά της Κέρκυρας - «Ένιωθα ότι δεν θα βγω ζωντανός, αλλά με τη θέλησή μου τα κατάφερα» - Ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι του Αστακού από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας το πλοίο

Διαβάστε το στο

Κέρκυρα: Συγκλονίζει ο Λευκορώσος οδηγός νταλίκας – «Πώς βγήκα ζωντανός από το φλεγόμενο πλοίο»

Ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος που είναι καλά

Διαβάστε το στο

Euroferry Olympia: «Πώς βγήκα ζωντανός από το φλεγόμενο πλοίο»

Ο 22χρονος Λευκορώσος οδηγός νταλίκας μίλησε για τις 55 δραματικές ώρες μέχρι να βγει σώος

Διαβάστε το στο news.gr

Συγκλονίζει ο Λευκορώσος οδηγός – «Πώς βγήκα από το φλεγόμενο Euroferry Olympia»

Ο Λευκορώσος οδηγός που βγήκε ζωντανός έπειτα από 55 ώρες στο φλεγόμενο πλοίο μίλησε στο MEGA και τον δημοσιογράφο Μάριο Κωνσταντινίδη για όσα βίωσε. «Δεν είχα φάει τίποτα όλες αυτές τις ώρες, μόνο νερό έπινα, είχα νερό δίπλα μου» ανέφερε ο 22χρονος Λευκορώσος και συμπλήρωσε: «Μετά από το καράβι, που βγήκα στη στεριά είμαι πάρα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Euroferry Olympia - Συγκλονίζει ο 22χρονος Λευκορώσος οδηγός

«Πώς βγήκα ζωντανός από το φλεγόμενο πλοίο»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Συγκλονίζει ο 22χρονος Λευκορώσος – «Πώς βγήκα από το φλεγόμενο Euroferry Olympia» (VIDEO)

Ο Λευκορώσος οδηγός που βγήκε ζωντανός έπειτα από 55 ώρες στο φλεγόμενο πλοίο μίλησε στο MEGA και τον δημοσιογράφο Μάριο Κωνσταντινίδη για όσα βίωσε. «Δεν είχα φάει τίποτα όλες αυτές τις ώρες, μόνο νερό έπινα, είχα νερό δίπλα μου» ανέφερε ο 22χρονος Λευκορώσος και συμπλήρωσε: «Μετά από το καράβι, που βγήκα στη στεριά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά στο νοσοκομείο». «Είμαι χαρούμενος που είμαι καλά» υπογράμμισε και τόνισε πως και ο ίδιος δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρει. «Ένιωθα ότι δεν θα βγω ζωντανός, αλλά με τη θέλησή μου τα κατάφερα. Για μένα ήταν πάρα πολύ άσχημα, δεν έβλεπα κανέναν δίπλα μου» πρόσθεσε. «Η ψυχολογία μου ήταν πολύ άσχημη, το μόνο που ήθελα ήταν να ζ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας