Άννα Φόνσου: «Ο Τάκης Μπουγάς έκανε τυχαία εξετάσεις κι ήταν γεμάτος καρκίνο»
18:44 - 23/02/2022
Η Άννα Φόνσου ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου και μίλησε για τον […]
The post Άννα Φόνσου: «Ο Τάκης Μπουγάς έκανε τυχαία εξετάσεις κι ήταν γεμάτος καρκίνο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Άννα Φόνσου για τον Τάκη Μπουγά: «Έφυγε μέσα σε έναν μήνα από τη διάγνωση, ο γιατρός είπε ότι ήταν γεμάτος καρκίνο»
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον γάμο της με τον Τάκη Μπουγά, αλλά και τη δυσάρεστη κατάληξή του
Διαβάστε το στο Άννα Φόνσου για Τάκη Μπουγά: Πήγε να κάνει τυχαία εξετάσεις και ήταν γεμάτος καρκίνο
Στον θάνατο του πρώην συζύγου της, μίλησε η ηθοποιός Άννα Φόνσου, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ο Τάκης Μπουγάς, έφυγε ανέλπιστα από τη ζωή αλλά και ότι ήθελε να διαχειριστεί τον θάνατό του χωρίς να το μάθει κανείς. «Ήταν ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος, τόσο ταπεινός και τόσο μεγάλης αξίας που «έφυγε» ξαφνικά κι ανέλπιστα σε ένα μήνα και διαχειρίστηκε τον θάνατό του. Ήθελε να μην γίνει σούσουρο, να μην το μάθω ούτε εγώ» είπε η Άννα Φόνσου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. «Ο Τάκης πήγε τυχαία να κάνει γενικές εξετάσεις από τη γκρίνια τη δική μου. Ήμασταν πολύ φίλοι, ήταν ο άνθρωπός μου. Πήγε, έκανε ακτινογραφία θώρακος και βγήκε ο γιατρός κι λέει ότι ήταν γεμάτος καρκίνο. Δ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΆννα Φόνσου: "Ο Τάκης Μπουγάς έκανε τυχαία εξετάσεις κι ήταν γεμάτος καρκίνο"
"Με εντυπωσίασε που την παραμονή της κηδείας με έπαιρναν οι τραγουδιστές και με ρωτούσαν τι ώρα είναι η κηδεία"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr