Άννα Φόνσου: «Μου έσκισαν το νυφικό επειδή δίπλα μου ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη»
19:12 - 23/02/2022
Για το πρώτο της γάμο και το χαμό που προκλήθηκε όταν εμφανίστηκε η κουμπάρα της Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε η Άννα […]
The post Άννα Φόνσου: «Μου έσκισαν το νυφικό επειδή δίπλα μου ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Φόνσου: Μου έσκισαν το νυφικό για να φτάσουν στην Αλίκη Βουγιουκλάκη (Βίντεο)
Κάτι που δεν γνωρίζαμε είναι ότι την Άννα Φόνσου την πάντρεψε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, στο Κολωνάκι. Μαζεύτηκε κόσμος για να δουν την Βουγιουκλάκη, και διακόπηκε το μυστήριο.
Διαβάστε το στο Άννα Φόνσου: Στον πρώτο μου γάμο μου έσκισαν το νυφικό για να φτάσουν στην Αλίκη Βουγιουκλάκη
Όσα ανέφερε η Άννα Φόνσου για άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής. Η Άννα Φόνσου ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 και μίλησε για τον πρώτο της γάμο, όπου κουμπάρα ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τότε επικράτησε πανδαιμόνιο από τον κόσμο με αποτέλεσμα το νυφικό της Άννας Φόνσου να σκιστεί και να αναβληθεί για λίγες ημέρες. «Ήταν κουμπάρα ... Περισσότερα
To άρθρο Άννα Φόνσου: Στον πρώτο μου γάμο μου έσκισαν το νυφικό για να φτάσουν στην Αλίκη Βουγιουκλάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Άννα Φόνσου για τον γάμο της: «Μου έσκισαν το νυφικό επειδή ήταν δίπλα μου Αλίκη Βουγιουκλάκη»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν η Άννα Φόνσου...
Διαβάστε το στο ZouglaΆννα Φόνσου: «Μου έσκισαν το νυφικό για να φτάσουν στην Αλίκη Βουγιουκλάκη»
Τι συνέβη ακριβώς;
Διαβάστε το στο Άννα Φόνσου: Η αποκάλυψη για τη Βουγιουκλάκη - «Μου έσκισαν το νυφικό επειδή ήταν δίπλα μου»
Άννα Φόνσου: «Με εμφάνισαν ως το αντίπαλο δέος της Αλίκης»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΆννα Φόνσου: Μου έσκισαν το νυφικό για να φτάσουν στην Αλίκη Βουγιουκλάκη [βίντεο]
Η αποκάλυψη της Άννας Φόνσου για τον πρώτο γάμο της - Ήταν τόσος ο κόσμος που σταμάτησε η τελετή - Το περιστατικό με τη Βουγιουκλάκη.
Διαβάστε το στο thetoc.gr