Χρήστος Σαντικάι: ‘Ήθελα να βγάλω αυτήν τη στάμπα από πάνω μου, νόμιζα ότι έχω κατάρα»
02:18 - 24/02/2022
Ο Χρήστος Σαντικάι πέρασε το κατώφλι του The 2night Show και μίλησε για την περίοδο που ήταν παιδί και με […]
The post Χρήστος Σαντικάι: ‘Ήθελα να βγάλω αυτήν τη στάμπα από πάνω μου, νόμιζα ότι έχω κατάρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Σαντικάι: Μεγαλώνοντας προσπαθούσα να βγάλω αυτή τη στάμπα – Νόμιζα ότι μου έμεινε κατάρα, έκανα λάθος
Στην παρέα του «The 2Night Show», καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης (23/2) ο Χρήστος Σαντικάι. Ο νεαρός καλλιτέχνης, που τώρα πια δε θυμίζει σε τίποτα το μικρό παιδί που τραγουδούσε τα Κάλαντα των Χριστουγέννων, μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, τα φώτα της δημοσιότητας που έσβησαν ξαφνικά, τον ρατσισμό και τις συνεχείς απορρίψεις που βίωσε στο «The Voice» μέχρι να επιστρέψει δυναμικά στη δισκογραφία. Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν πληρώθηκε για τα 3 cd που έκανε τότε εκείνος απάντησε: «Δεν πληρώθηκα, αλλά πήρα πολλά άλλα. Είχε φτιαχτεί έτσι το σκηνικό ώστε να μην έχω ούτε πνευματικά δικαιώματα. Είναι ο λόγος όμως που βρίσκομαι εδώ. Ήταν έξυπνο μάρκετινγκ π
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΧρήστος Σαντικάι: «Ήθελα να βγάλω αυτήν τη στάμπα από πάνω μου, νόμιζα ότι μου έμεινε κατάρα» (video)
"Στην αρχή έλεγαν ποιος; Αυτός που έλεγε τα κάλαντα, γράφει μουσική; Μπορεί και να μη μου έλεγαν"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr