Μητσοτάκης στο ΚΥΣΕΑ: Οι εξελίξεις στην Ουκρανία κατέδειξαν την ανάγκη για έναν ευρωπαϊκό στρατό

11:14 - 24/02/2022

Για «πανευρωπαϊκή λύση» στις τιμές της ενέργειας μετά και τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έκανε λόγο ο Πρωθυπουργός κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας The post Μητσοτάκης στο ΚΥΣΕΑ: Οι εξελίξεις στην Ουκρανία κατέδειξαν την ανάγκη για έναν ευρωπαϊκό στρατό appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κ. Μητσοτάκης στο ΚΥΣΕΑ: Η Ελλάδα σέβεται την κυριαρχία και την ανεξαρτησία όλων των χωρών

«Από θέση αρχής η Ελλάδα σέβεται την εδαφική ακεραιότητα, την κυριαρχία και την ανεξαρτησία όλων των χωρών. Καταδικάζει, συνεπώς, ανεπιφύλακτα αναθεωρητικές ενέργειες που αντιβαίνουν σε αυτές τις αξίες. Και πολύ περισσότερο καταδικάζει την ωμή βία από την οποία, δυστυχώς, πολλοί αθώοι θα χάσουν τη ζωή τους. Γι’ αυτό και ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωης και […] Κ. Μητσοτάκης στο ΚΥΣΕΑ: Η Ελλάδα σέβεται την κυριαρχία και την ανεξαρτησία όλων των χωρών on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Μαρίνα Πατούλη: Οι εξελίξεις στην Ουκρανία αλλάζουν τα σχέδια για την παρουσίαση της συλλογής της

Η Μαρίνα Πατούλη σχεδίαζε να γιορτάσει και επίσημα τα γενέθλιά της στην παρουσίαση της νέας συλλογής που δημιούργησε μαζί με τον Βλάσση Χολέβα. Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο και σε αυτή, όπως διαβάσετε στο okmag, το ζευγάρι θα έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση. Οι εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία όμως […] The post Μαρίνα Πατούλη: Οι εξελίξεις στην Ουκρανία αλλάζουν τα σχέδια για την παρουσίαση της συλλογής της appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ protagon.gr

Τι «έπιασαν» οι κάμερες στη Συγγρού: 1.000 παραβιάσεις χρήσης κινητού τηλεφώνου και ζώνης σε 96 ώρες!

Ο «μπαρμπα-Μπρίλιος», η Αριστερά και η Καρυστιανού

Η ΑΑΔΕ «ξεσκονίζει» τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών

Επίθεση στο Σίδνεϊ: «Συγγνώμη» ζήτησε ο Αλμπανέζι από την εβραϊκή κοινότητα

Ο Τραμπ διόρισε ειδικό απεσταλμένο για τη Γροιλανδία

Η Αφρική θέλει το μερίδιό της