Newsweek: «Οι ΗΠΑ αναμένουν ότι το Κίεβο θα πέσει εντός 96 ωρών»
19:10 - 24/02/2022
Σύμφωνα με το Newsweek, πηγή κοντά στην κυβέρνηση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, συμφώνησε με την εκτίμηση των ΗΠΑ ότι το Κίεβο θα μπορούσε να περικυκλωθεί εντός 96 ωρών.
Ερωτηθείσα από το Newsweek εάν η κυβέρνηση ήταν σίγουρη ότι θα μπορούσε να σπάσει μια πιθανή ρωσική περικύκλωση, η πηγή είπε πως «νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε... Λένε ότι η Ουκρανία κρατά καλύτερα από ό,τι περίμεναν».
Διπλωματικός αξιωματούχος του ΝΑΤΟ, ο οποίος επίσης δεν θέλησε να κατονομαστεί καθώς δεν ήταν εξουσιοδοτημένος να μιλήσει δημόσια για το θέμα, είπε στο Newsweek για την αξιολόγηση των ΗΠΑ πως «η προσωπική μου άποψη: δυστυχώς, ακούγεται μάλλον πιστευτό. Ωστόσο, νομίζω τώρα οι πρώτες 24 ώρες
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οι Αμερικάνοι θεωρούν ότι το Κίεβο θα πέσει σε 96 ώρες
Και ενώ η Ρωσία σφυροκοπεί όλες τις μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας, μια εκτίμηση τριών αμερικανών αξιωματούχων δεν είναι καθόλου ευοίωνη για τις Ουκρανικές δυνάμεις.
Διαβάστε το στο tanea.grΕισβολή στην Ουκρανία – Newsweek: Οι ΗΠΑ αναμένουν ότι το Κίεβο θα πέσει εντός 96 ωρών
Πηγή κοντά στην ουκρανική κυβέρνηση συμφώνησε με την εκτίμηση των ΗΠΑ
Διαβάστε το στο topontiki.grΑμερικανοί αξιωματούχοι: “Το Κίεβο θα πέσει εντός 96 ωρών”
Θέμα ημερών θεωρούν Αμερικανοί αξιωματούχοι να “πέσει” το Κίεβο στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων, σύμφωνα με δημοσίευμα του Newsweek. Τρεις Αμερικανοί αξιωματούχοι, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, δήλωσαν ότι ο στόχος της Μόσχας, όπως αποκαλύπτεται από τις αναφορές του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν σε μια «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» για την «αποστρατιωτικοποίηση» της γειτονικής χώρας, […]
Διαβάστε το στο otavoice.gr