H συνταγή της Τσικνοπέμπτης: Μοσχαρίσια μπριζόλα σταβλίσια μαριναρισμένη
21:14 - 24/02/2022
Ζουμερή μοσχαρίσια σταβλίσια μπριζόλα με τέλεια αρώματα και μαλακή υφή. Ψήστε την στο γκριλ ή στα κάρβουνα. Ότι πρέπει για BBQ με φίλους! Εκτέλεση Για νόστιμη και ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα φτιάχνουμε πρώτα τη μαρινάδα. Στο μικρό μπλέντερ βάζουμε το ελαιόλαδο, το βαλσαμικό ξίδι, τα φύλλα του δεντρολίβανου, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι, πολτοποιούμε και φτιάχνουμε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr