ΑΣΕΠ 7Κ/2019: Εκ νέου Πρόσκληση για την υποβολή δικαιολογητικών ΔΕ

09:16 - 25/02/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 7Κ/2019 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕ Για την ανάγκη αναπληρώσεων υποψηφίων που δεν αποδέχθηκαν τον διορισμό τους στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο πλαίσιο της προκήρυξης Α.Σ.Ε.Π. 7Κ/2019 (ΦΕΚ 42/11.12.2019, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, θέσεων τακτικού προσωπικού στους εποπτευόμενους από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων... The post ΑΣΕΠ 7Κ/2019: Εκ νέου Πρόσκληση για την υποβολή δικαιολογητικών ΔΕ first appeared on Εργασιακά Νέα.

Διαβάστε Περισσότερα στο ergasiakanea.eu
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΣΕΠ: Εκ νέου πρόσκληση για υποβολή δικαιολογητικών για την προκήρυξη 7Κ/2019

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αρχίζει στις 28 Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 14 Μαρτίου 2022 ημέρα Δευτέρα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

ΑΣΕΠ: Εκ νέου πρόσκληση για υποβολή δικαιολογητικών για την προκήρυξη 7Κ/2019

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αρχίζει στις 28 Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 14 Μαρτίου 2022 ημέρα Δευτέρα. Το άρθρο ΑΣΕΠ: Εκ νέου πρόσκληση για υποβολή δικαιολογητικών για την προκήρυξη 7Κ/2019 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

ΑΣΕΠ 7Κ/2019: Δευτερη ευκαιρία για μόνιμες θέσεις – Ποιοι υποβάλλουν δικαιολογητικά

Για την ανάγκη αναπληρώσεων υποψηφίων που δεν αποδέχθηκαν τον διορισμό τους στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο πλαίσιο της προκήρυξης Α.Σ.Ε.Π. 7Κ/2019 (ΦΕΚ 42/11.12.2019, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, θέσεων τακτικού προσωπικού στους εποπτευόμενους από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων φορείς πρόνοιας: Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας, Εθνικό Κέντρο […] The post ΑΣΕΠ 7Κ/2019: Δευτερη ευκαιρία για μόνιμες θέσεις – Ποιοι υποβάλλουν δικαιολογητικά appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε το στο e-dimosio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ergasiakanea.eu

Νέες προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ – Ημερομηνίες αιτήσεων

Δεκάδες θέσεις εργασίας σε Supermarket (Bασιλόπουλος, Lidl, MyMarket & Metro)

Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, την ανανέωση επικουρικών και για αυτούς που αντικαθιστούν τους ανεμβολίαστους

Κοινωνικό Τιμολόγιο: Πότε λήγει η διορία για τις αιτήσεις

Επιταγή ακρίβειας 250 ευρώ – Ανακοινώθηκαν τα κριτήρια και οι δικαιούχοι

Θεατρική παράσταση με Γιώργο Νινιό, με προσφορά μειωμένης τιμής εισιτηρίων για όλα τα μέλη της ΕΝΕ