#Εργασιακά

Εργασιακά: Τέλος το πενθήμερο – Έρχεται η εξαήμερη εργασία από τον Ιούλιο

empisteutiko.gr
Την ίδια στιγμή που σε αρκετά κράτη-μέλη του γκρουπ πειραματίζονται με την εβδομάδα των τεσσάρων ημερών εργασίας χωρίς μείωση των αμοιβών Μεγαλώνουν οι κοινωνικοοικονομικές αντιθέσεις μεταξύ της Ελλάδας και της υπόλοιπης Ευρωπαϊκής Ένωσης. Την ίδια στιγμή που ο ελληνικός πληθωρισμός αυξάνεται, εν αντιθέσει με αυτόν της Ευρωζώνης, που μειώνεται, επίκειται η δημιουργία άλλου ενός χάσματος. Αλλού η […] The post Εργασιακά: Τέλος το πενθήμερο – Έρχεται η εξαήμερη εργασία από τον Ιούλιο appeared first on Empisteutiko.gr.
19:58 16/04/2024

Τώρα ΚΚΕ για 100% λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση! Πιο δυνατό ΚΚΕ, δυνατός ο λαός!

alexpolisonline.com
«Στις 25 Ιουνίου μετράει το πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ για να είναι δυνατός ο λαός!», για «100% λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση». Γιατί μόνο το ΚΚΕ μπορεί να ασκήσει αντιπολίτευση στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ και στην αντιλαϊκή της πολιτική, από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων με συνέπεια, σταθερότητα και μαχητικότητα.Γιατί μόνο το ΚΚΕ άσκησε τέτοια αντιπολίτευση, μέσα κι έξω από τη Βουλή, στην προηγούμενη κυβερνητική θητεία της ΝΔ, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε το 50% των νομοσχεδίων της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ψήφιζε αντίστοιχα το 70%.Ο λαός όμως έχει ανάγκη από γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση, γι’ αυτό χρειάζεται πιο δυνατό ΚΚΕ! Με το 7,2% και τους 26 κομμουνιστές βουλευτές έγινε ένα βήμα. Αυτό το θετικό βήμα μπο
22:53 23/06/2023

Νέες προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ – Ημερομηνίες αιτήσεων

ergasiakanea.eu
Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΚΕ Περιοχή Λαμίας Ανακοίνωση ΣΟΧ2/2023 Παράρτημα Ανακοινώσεων Έντυπο Αίτησης Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 25/05/2023 έως και 06/06/2023. Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠKE Περιοχή Χαλκίδας Ανακοίνωση ΣΟΧ1/2023 Παράρτημα Ανακοίνωσης Έντυπο Αίτησης Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων από 20/05/2023 εως και 29/05/2023 Κάντε like στη σελίδα για το Λοιπό Επικουρικό Προσωπικό ΕΔΩ ανεβαίνουν […] The post Νέες προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ – Ημερομηνίες αιτήσεων first appeared on Εργασιακά Νέα.
18:26 24/05/2023

Ασφαλιστικό και Εργασιακά: Οι προεκλογικές υποσχέσεις των τριών μεγάλων παρατάξεων στη μεταμνημονιακή εποχή

olympia.gr
Μόλις δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές και η δημόσια σφαίρα ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από τα προγράμματα των κομμάτων και ειδικά το σκέλος που αφορά την καθημερινότητά του, όπως αυτή ορίζεται από τα κουτσουρεμένα εισοδήματα εργαζομένων και συνταξιούχων, μετά τη δεκαετή μνημονιακή λαίλαπα. Η «κυριακάτικη δημοκρατία» παρουσιάζει τις προεκλογικές υποσχέσεις των τριών μεγαλύτερων […] Ασφαλιστικό και Εργασιακά: Οι προεκλογικές υποσχέσεις των τριών μεγάλων παρατάξεων στη μεταμνημονιακή εποχή - olympia
08:22 09/05/2023

Εργασιακά: Κωδικοποιήθηκε σε ενιαίο κείμενο όλη η νομοθεσία

naftemporiki.gr
Την ολοκλήρωση της κωδικοποίησης του συνόλου της εργατικής νομοθεσίας, που περιλαμβάνει επιπλέον το συλλογικό εργατικό δίκαιο καθώς και τις διατάξεις που διέπουν την διοικητική εποπτεία της αγοράς εργασίας, ανακοίνωσε το… Εργασιακά: Κωδικοποιήθηκε σε ενιαίο κείμενο όλη η νομοθεσία - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
11:38 11/04/2023

ΟΕΒΕΣΣ: Επαγγελματίες της Ηράκλειας ενημερώθηκαν για τα νέα δεδομένα που φέρνει η  εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας 

empisteutiko.gr
Την ευκαιρία να λύσουν όλες τους τις απορίες και να λάβουν χρήσιμες απαντήσεις δια στόματος του Οικονομολόγου Αθανάσιου Νάζου είχαν το απόγευμα της Τετάρτης (7/12/2022) οι επαγγελματίες της Ηράκλειας, που παρακολούθησαν την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας &  Ψηφιακό Ωράριο – Εργασιακά ζητήματα”.    Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δ. Ηράκλειας, πρώην  “ΡΟΜΕΟ” και διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της ΟΕΒΕΣΣ και της τοπικής Ένωσης Επαγγελματιών &  Βιοτεχνών Ηράκλειας κ’ Περιφέρειας χαιρέτισε ο Δήμαρχος της Ηράκλειας, Γεώργιος Κουτσάκης, αλλά και ο  Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδο
16:00 09/12/2022

Δεκάδες θέσεις εργασίας σε Supermarket (Bασιλόπουλος, Lidl, MyMarket & Metro)

ergasiakanea.eu
Θέσεις εργασίας στα ΑΒ Βασιλόπουλος θέσεις εργασίας στα καταστήματα Lidl – Κάντε αίτηση ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΜΥΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ The post Δεκάδες θέσεις εργασίας σε Supermarket (Bασιλόπουλος, Lidl, MyMarket & Metro) first appeared on Εργασιακά Νέα.
15:30 08/10/2022

Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, την ανανέωση επικουρικών και για αυτούς που αντικαθιστούν τους ανεμβολίαστους

ergasiakanea.eu
Για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, ο Θάνος Πλεύρης επανέλαβε την προσωπική του άποψη ότι «οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί δεν έχουν θέση στο σύστημα υγείας, διότι δεν πιστεύουν στην επιστήμη». Υπενθύμισε πως έχει κριθεί νόμιμη και συνταγματική η απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή συμβάσεων στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και τόνισε πως το θέμα της... The post Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, την ανανέωση επικουρικών και για αυτούς που αντικαθιστούν τους ανεμβολίαστους first appeared on Εργασιακά Νέα.
14:48 08/10/2022

Κοινωνικό Τιμολόγιο: Πότε λήγει η διορία για τις αιτήσεις

ergasiakanea.eu
Να βιαστούν χρειάζεται οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, καθώς η διορία για τις αιτήσεις ένταξης στο ΚΟΤ λήγει εντός Οκτωβρίου. Με δεδομένο πως οι φορολογικές δηλώσεις 2022 υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα μέχρι τις 30 Αυγούστου 2022, η προθεσμία για την υποβολή νέας αίτησης για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) έτους 2022 είναι η 31η Οκτωβρίου... The post Κοινωνικό Τιμολόγιο: Πότε λήγει η διορία για τις αιτήσεις first appeared on Εργασιακά Νέα.
09:22 08/10/2022

Επιταγή ακρίβειας 250 ευρώ – Ανακοινώθηκαν τα κριτήρια και οι δικαιούχοι

ergasiakanea.eu
Επιταγή ακρίβειας ή αλλιώς έκτακτη οικονομική ενίσχυση θα δοθεί σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο. Αναλυτικότερα, η ρύθμιση για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 250 ευρώ (επιταγή ακρίβειας) αφορά: ευάλωτους συνταξιούχους, δικαιούχους αναπηρικού επιδόματος, ανασφάλιστους υπερήλικες, δικαιούχους Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος δικαιούχους Επιδόματος Παιδιού Πόσοι είναι... The post Επιταγή ακρίβειας 250 ευρώ – Ανακοινώθηκαν τα κριτήρια και οι δικαιούχοι first appeared on Εργασιακά Νέα.
08:54 08/10/2022

Θεατρική παράσταση με Γιώργο Νινιό, με προσφορά μειωμένης τιμής εισιτηρίων για όλα τα μέλη της ΕΝΕ

ergasiakanea.eu
Από τις 8 Οκτωβρίου, κάθε Σάββατο στις 18:15 και κάθε Κυριακή στις 21:15, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, στο Θέατρο Σταθμός (Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα). Για τα μέλη της ΕΝΕ τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ (με την επίδειξη της κάρτας μέλους στο Ταμείο του Θεάτρου). Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Φανή Μπότσαρη: 6958168691 The post Θεατρική παράσταση με Γιώργο Νινιό, με προσφορά μειωμένης τιμής εισιτηρίων για όλα τα μέλη της ΕΝΕ first appeared on Εργασιακά Νέα.
21:30 07/10/2022

Αλλάζουν όλα για επιδόματα: Τέλος τα μετρητά – Μπαίνουν σε ψηφιακή κάρτα

ergasiakanea.eu
«Μπλόκο» σε συγκεκριμένες συναλλαγές Μετρητά τέλος για τους δικαιούχους τόσο των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ – με εξαίρεση τα αναπηρικά – όσο και εκείνων της ΔΥΠΑ (π.ΟΑΕΔ) από το 2023, καθώς θα καταβάλλονται πλέον μέσα σε μία.. ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα! Μάλιστα, το σχέδιο του υπουργείου Εργασίας προβλέπει και «μπλόκο» σε συγκεκριμένες συναλλαγές. «Ελεγχόμενα»... The post Αλλάζουν όλα για επιδόματα: Τέλος τα μετρητά – Μπαίνουν σε ψηφιακή κάρτα first appeared on Εργασιακά Νέα.
19:52 07/10/2022

Σε 1 εκατ. άνεργους στον επισιτισμό τουρισμό θα εφαρμόσει την «αστυνομία» ο ΟΑΕΔ

ergasiakanea.eu
Δεν είναι «αστυνομία», κ. Χατζηδάκη; Τον περασμένο Ιούνιο, με βάση τα επίσημα στοιχεία που συνέλεξε η Ομοσπονδία Εργαζομένων σε Τουρισμό και Επισιτισμό, τουλάχιστον 5.000 εργαζόμενοι (μάγειρες, γκαρσόνια, γκρουμ) μόνιμοι και εποχικοί παραιτήθηκαν από την εργασία τους. Η είδηση προκάλεσε έκπληξη και προβληματισμό καθώς μέχρι τότε δεν είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο... The post Σε 1 εκατ. άνεργους στον επισιτισμό τουρισμό θα εφαρμόσει την «αστυνομία» ο ΟΑΕΔ first appeared on Εργασιακά Νέα.
19:30 07/10/2022

Θέσεις εργασίας Μηχανικών σ’ Ελλάδα & Εξωτερικό

ergasiakanea.eu
Η Τεχνική – Κατασκευαστική εταιρεία ΤΕΧΝΕΚ Α.Ε. αναζητά Αρχιτέκτονα με τις ακόλουθες αρμοδιότητες: Έλεγχος/Επίβλεψη οικοδομικού έργου/Μελέτη εφαρμογής/Δημιουργία αναλυτικών προσχεδίων/ Προμετρήσεις, παραγγελίες, επιμετρήσεις υλικών, κοστολόγηση/σύνταξη προϋπολογισμών. Πτυχίο Αρχιτεκτονικής. Προϋπηρεσία επιθυμητή. Γνώση AUTOCAD 2D και 3D. Γνώση Η/Υ, MS Office. Αποστολή Βιογραφικών: jobs@Technek.gr(link sends e-mail) Εταιρία Συμβούλων Μηχανικών με έργα υποδομών στη Βόρεια... The post Θέσεις εργασίας Μηχανικών σ’ Ελλάδα & Εξωτερικό first appeared on Εργασιακά Νέα.
17:44 07/10/2022

14 Προσλήψεις στην Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη Δήμου Αγρινίου

ergasiakanea.eu
Η Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη Δήμου Αγρινίου ανακοινώνει την πρόσληψη 14 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2 μηνών. Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 10/10/2022-14/10/2022 14 άτομα στην Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη Δήμου Αγρινίου The post 14 Προσλήψεις στην Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη Δήμου Αγρινίου first appeared on Εργασιακά Νέα.
17:00 07/10/2022

Αποτελέσματα Αξιολόγησης υποψηφίων ωρομίσθιων εκπαιδευτών του προγράμματος κατάρτισης στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων

ergasiakanea.eu
Αναρτήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 7/10/2022, τα αποτελέσματα της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης υποψήφιων ωρομίσθιων εκπαιδευτών για το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο: «Μαγειρική – Ζαχαροπλαστική», συνολικής διάρκειας 350 ωρών. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε δεκαπέντε (15) κρατουμένους στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων, που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα κοινωνικής και επαγγελματικής επανένταξης, ενώ την ευθύνη υλοποίησής... The post Αποτελέσματα Αξιολόγησης υποψηφίων ωρομίσθιων εκπαιδευτών του προγράμματος κατάρτισης στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων first appeared on Εργασιακά Νέα.
16:14 07/10/2022

Θέσεις εργασίας σε μεγάλη βιομηχανία (Οινόφυτα)

ergasiakanea.eu
Μεγάλη βιομηχανία στα Οινόφυτα αναζητά Εργατοτεχνίτη, Βοηθό Μηχανολογικής Συντήρησης – Συντηρητή και Χειριστή Κλαρκ.   1. Εργατοτεχνίτης Βασικές αρμοδιότητες Χειρισμός μηχανών παραγωγής Παρακολούθηση μηχανών παραγωγής & ενημέρωση για τυχόν παρατηρήσεις Αναγραφή στοιχείων παραγωγής πάνω στις καρτέλες εργασίας Προφίλ υποψηφίων: Απόφοιτος Λυκείου (ΓΕΛ/ΕΠΑΛ) Καλό επίπεδο χρήσης της ελληνικής γλώσσας (προφορικά &... The post Θέσεις εργασίας σε μεγάλη βιομηχανία (Οινόφυτα) first appeared on Εργασιακά Νέα.
15:34 07/10/2022

ΑΣΕΠ 8Κ/2022: Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο

ergasiakanea.eu
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 8K/2022 – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ  (Πίνακας Θέσεων) Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 8K/2022 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα (70)  θέσεων μονίμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης – Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ), στον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων & Κοινωνικής Αλληλεγγύης-ΟΠΕΚΑ, στο Μετοχικό... The post ΑΣΕΠ 8Κ/2022: Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο first appeared on Εργασιακά Νέα.
14:42 07/10/2022

Μαρουσάκης: Έρχεται νέα κακοκαιρία την επόμενη εβδομάδα

ergasiakanea.eu
Με τους βοριάδες να επιμένουν μέσα στο Αιγαίο, αλλά και τα ανατολικά ηπειρωτικά, αναμένεται να κυλήσει η σημερινή ημέρα σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Εντωμεταξύ, στα 8 μποφόρ πνέουν οι βοριάδες σήμερα στο Αιγαίο και μάλιστα ανακοινώθηκε και απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου, με την εξασθένισή... The post Μαρουσάκης: Έρχεται νέα κακοκαιρία την επόμενη εβδομάδα first appeared on Εργασιακά Νέα.
13:34 07/10/2022

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις – Ποιοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής – Δημόσια πρόσκληση

ergasiakanea.eu
ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο 14/2022 Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση δεν έχουν οι ωφελούμενοι που συμμετείχαν στις με αριθ. 9/2017, 16/2017, 4/2018, 8/2018, 10/2018, 3/2019, 4/2020 και 2/2022 Δημόσιες Προσκλήσεις της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.). η δράση περιλαμβάνει: 1. Τοποθέτηση σε συγκεκριμένη θέση απασχόλησης για 8 μήνες σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος... The post ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις – Ποιοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής – Δημόσια πρόσκληση first appeared on Εργασιακά Νέα.
12:28 07/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load