Αλέξης Κούγιας για Τζεφ Μοντάνα: «Άμα δείτε πώς περπάταγε με το φτερό στα χέρια, έβαλα τα γέλια»
11:36 - 25/02/2022
Η Τζεφ Μοντάνα έχει κληθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης των θυμάτων στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. Όταν ο Αλέξης Κούγιας ρωτήθηκε […]
The post Αλέξης Κούγιας για Τζεφ Μοντάνα: «Άμα δείτε πώς περπάταγε με το φτερό στα χέρια, έβαλα τα γέλια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούγιας για Τζεφ Μοντάνα: Άμα δείτε πώς περπάταγε με το φτερό στα χέρια, έβαλα τα γέλια
Για την Τζεφ Μοντάνα, που είναι μάρτυρας υπεράσπισης των θυμάτων στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε ο συνήγορος του ηθοποιού, Αλέξης Κούγιας. «Ούτε καν ήξερα την ύπαρξη… Δεν ξέρω ποιο είναι το πραγματικό όνομα του συγκεκριμένου, μου είπαν ότι είναι μάρτυρας στην υπόθεση, αλλά εγώ Τζεφ Μοντάνα μάρτυρα δεν είδα. Είδα μια καρικατούρα τις τελευταίες μέρες να εμφανίζεται σε κάποιες εκπομπές και πάλι δεν κατάλαβα τι ακριβώς συμβαίνει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεν έχω άποψη, δεν τον γνωρίζω προσωπικά» είπε στην κάμερα του Πρωινού. «Αλίμονο τώρα αν αρχίσουμε να ασχολούμαστε με αυτούς. Έμαθα ότι έστειλε ένα εξώδικο στο γραφείο μου, δεν το έχω διαβάσει καθόλου. Αλλά, να σας πω κάτι; Μεγάλη του
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚούγιας για Τζεφ Μοντάνα: Καρικατούρα… Περπάταγε με το φτερό στα χέρια! Έβαλα τα γέλια
«Να σας πω κάτι. Ούτε καν ήξερα την ύπαρξη του. Δε ξέρω ποιο είναι το πραγματικό όνομα του συγκεκριμένου. Μου είπαν ότι είναι μάρτυρας στην υπόθεση. Εγώ Τζεφ Μοντάνα μάρτυρα δεν είδα. Είδα μια καρικατούρα να εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες σε κάποιες εκπομπές και πάλι δεν κατάλαβα. Δεν έχω άποψη. Έναν χρόνο τώρα ασχολούμαστε με… […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλέξης Κούγιας για Τζεφ Μοντάνα: «Περπάταγε στον δρόμο και κράταγε και ένα φτερό, έβαλα τα γέλια»
Μετά τη νέα αναβολή της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το πρωί της
To άρθρο Αλέξης Κούγιας για Τζεφ Μοντάνα: «Περπάταγε στον δρόμο και κράταγε και ένα φτερό, έβαλα τα γέλια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑλέξης Κούγιας για Τζεφ Μοντάνα: «Άμα δείτε πώς περπάταγε με το φτερό στα χέρια, έβαλα τα γέλια»
«Αλίμονο τώρα αν αρχίσουμε να ασχολούμαστε με αυτούς»
Διαβάστε το στο news.grΑλέξης Κούγιας για Τζεφ Μοντάνα: «Άμα δείτε πώς περπάταγε με το φτερό στα χέρια, έβαλα τα γέλια»
Αλέξης Κούγιας για Τζεφ Μοντάνα: «Άμα δείτε πώς περπάταγε με το φτερό στα χέρια, έβαλα τα γέλια»
25/02/2022
Η Τζεφ Μοντάνα έχει κληθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης των θυμάτων στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. Όταν ο Αλέξης Κούγιας ρωτήθηκε σχετικά, έκανε ένα ιδιαίτερο σχόλιο και γέλασε στην κάμερα του Πρωινό.
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Ούτε καν ήξερα την ύπαρξη… Δεν ξέρω ποιο είναι το πραγματικό όνομα του συγκεκριμένου, μου είπαν ότι είναι μάρτυρας στην υπόθεση, αλλά εγώ Τζεφ Μοντάνα μάρτυρα δεν είδα. Είδα μια καρικατούρα τις τελευταίες μέρες να εμφανίζεται σε κάποιες εκπομπές και πάλι δεν κατάλαβα τι ακριβώς συμβαίνει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεν
Διαβάστε το στο filathlos.gr