Κάτια Ταραμπάνκο: Αγωνία για τους δικούς της στην Ουκρανία – Τι είπε η μητέρα της

12:02 - 25/02/2022

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα μίλησε η μαμά της Κάτιας Ταραμπανκο, Ναταλία Χαβράχ. Όπως είπε η ίδια η μητέρα και η αδερφή της είναι στη Μαριούπολη. Επικοινώνησε μαζί τους και είναι καλά. Η Ναταλία Χαβράχ εξήγησε: «Έχουν κλείσει τη Μαριούπολη και δεν τους αφήνουν να φύγουν. Η μαμά μου και η ανιψιά μου μένουν στη Μαριούπολη. […] The post Κάτια Ταραμπάνκο: Αγωνία για τους δικούς της στην Ουκρανία – Τι είπε η μητέρα της appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάτια Ταραμπάνκο: Δραματικές ώρες για την οικογένειά της στην Ουκρανία

Μπορεί η Κάτια Ταραμπάνκο να είναι στον Άγιο Δομίνικο στο Survivor, όμως η γιαγιά, η θεία και η ξαδέρφη της περνούν ώρες αγωνίες στη Μαριούπολη της Ουκρανίας, όπου χθες (24/2) κηρύχθηκε πόλεμος από τη Ρωσία. «Βρίσκεται εκεί η μητέρα μου και η αδερφή. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους και είναι καλά. Έχουν κλείσει την Μαριούπολη και δεν αφήνουν τους πολίτες να φύγουν. Η μάνα μου και η ανιψιά μου είναι στη Μαριούπολη και η αδερφή μου 15 χιλιόμετρα από εκεί και έχει δικό της σπίτι και δικό της υπόγειο. Πήγαν και μαζευτήκαν εκεί για να κάτσουν στο υπόγειο» είπε η μητέρα της παίκτριας στην εκπομπή Super Κατερίνα. «Πώς μπορώ να αισθάνομαι; Αγχώνομαι. Δεν κοιμάμαι. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν μπ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κάτια Ταραμπάνκο: Στιγμές αγωνίας για την οικογένειά της στην Ουκρανία

Σοκαρισμένος ο πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Η Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία αυτή τη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κάτια Ταραμπάνκο: Ώρες αγωνίας για την οικογένειά της στην Ουκρανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» επικοινώνησε με την μητέρα του μοντέλου, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω επικοινωνήσει με τους συγγενείς μας και είναι καλά. Έχουν κλείσει την Μαριούπολη και δεν αφήνουν τους πολίτες να φύγουν. Οι Ουκρανοί στρατιωτικοί δεν τους αφήνουν να φύγουν. Η μάνα μου και η ανιψιά μου είναι εκεί, η αδερφή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κάτια Ταραμπάνκο: Ώρες αγωνίας για την οικογένειά της στην Ουκρανία – Τι αναφέρει η μητέρα της

Σοκ σε ολόκληρο τον πλανήτη έχει προκαλέσει το γεγονός με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. To άρθρο Κάτια Ταραμπάνκο: Ώρες αγωνίας για την οικογένειά της στην Ουκρανία – Τι αναφέρει η μητέρα της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κάτια Ταραμπάνκο: Ώρες αγωνίας για την οικογένειά της στην Ουκρανία

Στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στη Μαριούπολη ζει η οικογένεια της Κάτιας Ταραμπάνκο

Διαβάστε το στο mononews.gr

Κάτια Ταραμπάνκο: Στιγμές αγωνίας για την οικογένειά της στην Ουκρανία

Σοκαρισμένος ο πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Η Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Survivor δεν έχει ιδέα για το τι γίνεται στη γενέτειρά της, όπου οι συγγενείς της ήρθαν αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα στη Μαριούπολη, όπου και διαμένουν. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» επικοινώνησε με την μητέρα του μοντέλου, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω επικοινωνήσει με τους συγγενείς μας και είναι καλά. Έχουν κλείσει την Μαριούπολη και δεν αφήνουν τους πολίτες να φύγουν. Οι Ουκρανοί στρατιωτικοί δεν τους αφήνουν να φύγουν. Η μάνα μου και η ανιψιά μου είναι εκεί, […] The post Κάτια Ταραμπάνκο: Στιγμές αγωνίας για την οικογένειά

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Κάτια Ταραμπάνκο: Ώρες αγωνίας για την οικογένειά της στην Ουκρανία – Τι αναφέρει η μητέρα της

Σοκ σε ολόκληρο τον πλανήτη έχει προκαλέσει το γεγονός με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Μάλιστα, στην Μαριούπολη μένουν συγγενείς της Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία ωστόσο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Survivor και δεν έχει ιδέα για το τι γίνεται στη γενέτειρά της. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» επικοινώνησε με την μητέρα του μοντέλου, η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Survivor: Επιστρέφει Ελλάδα η Ταραμπάνκο λόγω του πολέμου στην Ουκρανία – Τι ξέρουμε

Απίστευτες εξελίξεις στο Survivor. Στην Ελλάδα η Κάτια Ταραμπάνκο; Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»