Κούγιας κατά Λαζόπουλου: «Είμαι δέκα πόντους πιο ψηλός από εκείνον» – Νέο «πινγκ πονγκ» δηλώσεων

12:30 - 25/02/2022

Ο Λάκης Λαζόπουλος επανήλθε με νέο podcast στην ιστοσελίδα News247, συγκρίνοντας τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά To άρθρο Κούγιας κατά Λαζόπουλου: «Είμαι δέκα πόντους πιο ψηλός από εκείνον» – Νέο «πινγκ πονγκ» δηλώσεων δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Είμαι δέκα πόντους πιο ψηλός από εκείνον»

Ο Λάκης Λαζόπουλος με νέο podcast στην ιστοσελίδα...

Διαβάστε το στο Zougla

Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Είμαι δέκα πόντους πιο ψηλός από εκείνον»

Ο Λάκης Λαζόπουλος με νέο podcast στην ιστοσελίδα News247, σύγκρινε  τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη με την υπόθεση...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κούγιας κατά Λαζόπουλου: «Είμαι δέκα πόντους πιο ψηλός από εκείνον» – Νέο «πινγκ πονγκ» δηλώσεων

Ο Λάκης Λαζόπουλος επανήλθε με νέο podcast στην ιστοσελίδα News247, συγκρίνοντας τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη με την υπόθεση της Βίκυς Σταμάτη, πριν μερικά χρόνια. «Θαύμα στην Γλυφάδα, ένας κοντός ξύπνησε ξαφνικά ψηλός! Όνομα δεν λέω! Όσο περνούν οι μέρες αυτά που είπε ο Ρουβάς για τον Λιγνάδη, μου θυμίζουν συνταγή Βίκυς Σταμάτη. Μια μέρα το σκάει από το τρελοκομείο για να δει το παιδί της, τελικά δεν το είδε γιατί κανείς δεν ξέρει που πήγε εκείνη τη νύχτα, τι συμφώνησε… Ο Λάκης Λαζόπουλος επανήλθε με νέο podcast στην ιστοσελίδα News247, συγκρίνοντας τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη με την υπόθεση της Βίκυς Σταμάτη, […] The post Κούγιας κατά Λαζόπο

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της