"Η ζωή μου άλλαξε μέσα σε μισή ημέρα": Ουκρανοί πρόσφυγες έχουν βρει καταφύγιο σε σιδηροδρομικό σταθμό της Πολωνίας

14:24 - 25/02/2022

Πρόσφυγες από την Ουκρανία, ανάμεσά τους δεκάδες παιδιά και δύο γυναίκες με τις γάτες τους, πέρασαν την νύχτα τους σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό στη γειτονική Πολωνία έχοντας φύγει χθες για να γλιτώσουν μετά την ρωσική εισβολή."Ηρθα από το Κιέβο. [...]

Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Η ζωή μου άλλαξε σε μισή μέρα»: Μαρτυρίες Ουκρανών που βρήκαν καταφύγιο στην Πολωνία

Απελπισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ουκρανία βλέποντας τη χώρα τους να σφυροκοπείται ανελέητα από τις δυνάμεις της Ρωσίας. Πολλοί κατάφεραν να φύγουν για τις γειτονικές χώρες, ενώ εκατοντάδες πρόσφυγες από την Ουκρανία πέρασαν τη νύχτα στην Πολωνία. Στην Πολωνία πρόσφυγες της Ουκρανίας, ανάμεσά τους δεκάδες παιδιά αλλά και δύο γυναίκες με τις γάτες τους, διανυκτέρευσαν ... Περισσότερα To άρθρο «Η ζωή μου άλλαξε σε μισή μέρα»: Μαρτυρίες Ουκρανών που βρήκαν καταφύγιο στην Πολωνία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ matrix24.gr

Euroleague: Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 77-75

Πρόστιμο ύψους 2.800 ευρώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ΔΕΑΒ: Χωρίς θεατές Βόλος-Πανσερραϊκός

Έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου ο Ολυμπιακός

Εντυπωσίασε ο Πετρούνιας στους κρίκους πολύ δυνατή εμφάνιση από την εθνική ανδρών

BookTok: Η κυρίαρχη τάση για το βιβλίο από το TikTok