Ζελένσκι: Είμαι στο Κίεβο και είμαι καλά

19:38 - 25/02/2022

Στην πρωτεύουσα της χώρας του για να την υπερασπιστεί παραμένει ο πρόεδρος της Ουκρανίας, όπως δείχνει σε βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης The post Ζελένσκι: Είμαι στο Κίεβο και είμαι καλά appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζελένσκι – Νέο μήνυμα: Υπό τον έλεγχό μας το Κίεβο και βασικές πόλεις

Νέο μήνυμα από τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τις μάχες με τις ρωσικές δυνάμεις.

Διαβάστε το στο tovima

Ζελένσκι: Δεν έχω φύγει από το Κίεβο, είμαι εδώ

Τις φήμες ότι ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι έχει εγκαταλείψει το Κίεβο διαψεύδει ο ίδιος, αναρτώντας ένα βίντεο στα social media

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ζελένσκι: "Είμαστε όλοι στο Κίεβο"

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι διαβεβαίωσε σήμερα ότι βρίσκεται στο Κίεβο για να «υπερασπιστεί» την Ουκρανία, παρά την προώθηση των Ρώσων στρατιωτών, σε βίντεο όπου εμφανίζεται μαζί με τους στενούς συνεργάτες του, έξω από το κτίριο της προεδρίας.«Βρισκόμαστε [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Ζελένσκι: «Ελέγχουμε το Κίεβο και κομβικά σημεία γύρω από την πόλη»

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στέλνει ένα νέο μήνυμά προς τον ουκρανικό λαό διαβεβαιώνοντας τον ότι ο στρατός αποκρούει ενεργά τις επιθέσεις των Ρώσων εισβολέων. Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας επισήμανε πως αυτή τη στιγμή το Κίεβο και οι βασικές πόλεις γύρω από την πρωτεύουσα ελέγχονται από τον στρατό της Ουκρανίας. «Μπορώ να ξεκινήσω αυτή την ενημέρωση με […]

Διαβάστε το στο otavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ protagon.gr

Τι «έπιασαν» οι κάμερες στη Συγγρού: 1.000 παραβιάσεις χρήσης κινητού τηλεφώνου και ζώνης σε 96 ώρες!

Ο «μπαρμπα-Μπρίλιος», η Αριστερά και η Καρυστιανού

Η ΑΑΔΕ «ξεσκονίζει» τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών

Επίθεση στο Σίδνεϊ: «Συγγνώμη» ζήτησε ο Αλμπανέζι από την εβραϊκή κοινότητα

Ο Τραμπ διόρισε ειδικό απεσταλμένο για τη Γροιλανδία

Η Αφρική θέλει το μερίδιό της