Με αγωγές απαντά στις καταγγελίες o Γιώργος Κιμούλης

00:26 - 26/02/2022

Αγωγές, με τις οποίες διεκδικεί συνολικά ποσό αποζημίωσης πλέον του 1 εκατομμυρίου ευρώ,  από συγκεκριμένους συναδέλφους του αλλά και από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, κατέθεσε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Κιμούλης. Ο ηθοποιός αξιώνει συνολικά ποσό 1,212 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο επιμερίζει και εξειδικεύει στα δικόγραφα που κατέθεσε στο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο larisanew.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας: Τι απαντά για τις αγωγές του Γιώργου Κιμούλη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βγήκε στο Καλύτερα Δε Γίνεται και τοποθετήθηκε για τις αγωγές που έκανε ο Γιώργος Κιμούλης εναντίον της Ζέτας Δούκα αλλά κι άλλων ηθοποιών του ΣΕΗ. «Εμείς σαν Σωματείο θα απαντήσουμε όταν θα είμαστε έτοιμοι και θα έχουμε νομικούς συμβούλους. Δεν την έχω πάρει στα χέρια μου την αγωγή. Αν θέλει κάποιος να στραφεί εναντίον του Πειθαρχικού Συμβουλίου, που είναι νόμιμο, θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει στα δικαστήρια. Δεν έχει τύχει να στραφεί ξανά ηθοποιός κατά του ΣΕΗ» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Θα έρθει ένας φάκελος για τον κ. Κιμούλη για να παραπεμφθεί στη Γενική Συνέλευση. Είναι η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει αν θα μείνει στο ΣΕΗ… Δεν μπορούμε να κατηγορούμε το Me To

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: Τι απαντά στις αγωγές του Γιώργου Κιμούλη (vid)

«Εμείς σαν Σωματείο θα απαντήσουμε όταν θα είμαστε έτοιμοι και θα έχουμε νομικούς συμβούλους. Δεν την έχω πάρει στα χέρια μου την αγωγή. Αν θέλει κάποιος να στραφεί εναντίον του Πειθαρχικού Συμβουλίου, που είναι νόμιμο, θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει στα δικαστήρια. Δεν έχει τύχει να στραφεί ξανά ηθοποιός κατά του ΣΕΗ» ανέφερε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ larisanew.gr

Το larisanew.gr ανανεώθηκε και σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας 14 χρόνια τώρα! Δείτε τη νέα του εικόνα

Ανανεωμένο και δυναμικό το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κόκουρα

ΜΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Λέσβος: Εντοπισμός και διάσωση 11 μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή «Αγριελιά» – Συνελήφθη ο διακινητής

Κανονικά θα λειτουργήσει το Δεκαπενταύγουστο η Δημοτική Πισίνα

Λάρισα: Γυναίκα έπεσε από την βεράντα του σπιτιού της και τραυματίστηκε σοβαρά