Τον χαβά του ο Τσαβούσογλου: Επίθεση σε Δένδια για «δυσφήμηση της Τουρκίας»
17:26 - 26/02/2022
Με ένα tweet ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατηγορεί τον Νίκο Δένδια για δυσφήμηση της Τουρκίας! «Ενώ ο κόσμος είναι επικεντρωμένος στην τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία, ο φίλος μου ο Νίκος επικεντρώνεται στο μοναδικό του χόμπι: Δυσφήμηση της Τουρκίας με οποιαδήποτε συνθήκη. Τέτοια αφοσίωση και τόση προσπάθεια για τέτοιες ανοησίες. Τι λυπηρό!», γράφει. While the world […]
The post Τον χαβά του ο Τσαβούσογλου: Επίθεση σε Δένδια για «δυσφήμηση της Τουρκίας» appeared first on Militaire.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οργή Τσαβούσογλου για Δένδια: Aφοσιώνεται στο μοναδικό του χόμπι, τη δυσφήμιση της Τουρκίας
O Έλληνας υπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξη που παραχώρησε προειδοποιεί ότι «μόνο επιζήμιο θα είναι για την Τουρκία να επιχειρήσει να αξιοποιήσει καιροσκοπικά τη συγκυρία στην Ουκρανία»
Διαβάστε το στο Τον... χαβά του ο Τσαβούσογλου: «Ο φίλος μου Νίκος Δένδιας επικεντρώνεται στη δυσφήμιση»
Στο σκληρό μήνυμα του Νίκου Δένδια απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Σε ανάρτηση του στο Twitter, ο Τασβούσογλου έγραψε: «Ενώ ο κόσμος είναι επικεντρωμένος στην τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία, ο φίλος μου ο Νίκος επικεντρώνεται στο μοναδικό του χόμπι: Δυσφήμηση της Τουρκίας με οποιαδήποτε συνθήκη. Τέτοια αφοσίωση και τόση προσπάθεια για τέτοιες ... Περισσότερα
To άρθρο Τον... χαβά του ο Τσαβούσογλου: «Ο φίλος μου Νίκος Δένδιας επικεντρώνεται στη δυσφήμιση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Τουρκία: Οργισμένη αντίδραση Τσαβούσογλου κατά Δένδια – «Δυσφήμηση της Τουρκίας υπό οποιαδήποτε συνθήκη»
Μάλιστα, ο Τσαβούσογλου ανήρτησε και τις δηλώσεις του Έλληνα ΥΠΕΞ στον λογαριασμό του.
Διαβάστε το στο Τουρκία: «Επίθεση» Τσαβούσογλου κατά Δένδια – «Δυσφήμηση της Τουρκίας υπό οποιαδήποτε συνθήκη»
Μάλιστα, ο Τσαβούσογλου ανήρτησε και τις δηλώσεις του Νίκου Δένδια στον λογαριασμό του: «Μόνο επιζήμιο θα είναι για την Τουρκία να επιχειρήσει να αξιοποιήσει καιροσκοπικά τη συγκυρία στην Ουκρανία και ενώ η παγκόσμια κοινή γνώμη είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένη στο ζήτημα της τήρησης του Διεθνούς Δικαίου και του απαραβίαστου των συνόρων». Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Δένδιας, ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠολύ ενοχλήθηκε ο Τσαβούσογλου από τις δηλώσεις Δένδια περί καιροσκοπισμού της Τουρκίας
Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter ο Tούρκος υπουργός Εξωτερικών
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΕιρωνικό σχόλιο Τσαβούσογλου για Δένδια: «Χόμπι του η δυσφήμηση της Τουρκίας» (Video)
Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου απάντησε στον Νίκο Δένδια που με τη σειρά του είχε σχολιάσει τη στάση της Τουρκίας απέναντι στις διεθνείς εξελίξεις.
Διαβάστε το στο topontiki.grΤσαβούσογλου: Προκλητική «επίθεση» στον Δένδια – «Ο φίλος μου ο Νίκος δυσφημίζει τη Τουρκία»
Προκλητικός ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κάνει «επίθεση» στον Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκο Δένδια για τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σήμερα.
The post Τσαβούσογλου: Προκλητική «επίθεση» στον Δένδια – «Ο φίλος μου ο Νίκος δυσφημίζει τη Τουρκία» appeared first on OnAlert.
Διαβάστε το στο onalert.grΤσαβούσογλου: Χόμπι του Δένδια η δυσφήμιση της Τουρκίας
Τσαβούσογλου: Χόμπι του Δένδια η δυσφήμιση της Τουρκίαςvdounis
Σαβ, 26/02/2022 - 19:01
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΈξαλλος με Δένδια ο Τσαβούσογλου: Δυσφημεί την Τουρκία
Την οργή του Μεβλούτ Τσαβούσογλου προκάλεσε η προειδοποίηση του Νίκου Δένδια, μέσω συνέντευξής του, ότι «μόνο επιζήμιο θα είναι για την Τουρκία να επιχειρήσει να αξιοποιήσει καιροσκοπικά αυτή τη συγκυρία και ενώ η παγκόσμια κοινή γνώμη είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένη στο ζήτημα της τήρησης του Διεθνούς Δικαίου και του απαραβίαστου των συνόρων». «Ενώ ο κόσμος είναι […]
Διαβάστε το στο mononews.grΤουρκία: Οργισμένη αντίδραση Τσαβούσογλου κατά Δένδια – «Δυσφήμηση της Τουρκίας υπό οποιαδήποτε συνθήκη»
Μάλιστα, ο Τσαβούσογλου ανήρτησε και τις δηλώσεις του Έλληνα ΥΠΕΞ στον λογαριασμό του.
Το άρθρο Τουρκία: Οργισμένη αντίδραση Τσαβούσογλου κατά Δένδια – «Δυσφήμηση της Τουρκίας υπό οποιαδήποτε συνθήκη» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΕπίθεση Τσαβούσογλου σε Δένδια: «Επικεντρώνεται στο χόμπι της δυσφήμισης της Τουρκίας»
Η δήλωση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών που εξόργισε τον Τούρκο ομόλογό του
Διαβάστε το στο news.gr