Συγκλονίζει ο Edward Στεργίου: «Νιώθω ανήμπορος να βοηθήσω τους δικούς μου ανθρώπους στην Ουκρανία»

16:52 - 27/02/2022

Το μοντέλο, που μας συστήθηκε στο GNTM και που γνωρίσαμε καλύτερα στο Dancing With The…

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δραματική ανάρτηση Έντουαρτ Στεργίου για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Νιώθω ανήμπορος να βοηθήσω τους δικούς μου ανθρώπους»

«Προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η επικοινωνία και η ασφάλειά τους», ανέφερε ο πρώην παίκτης του GNTM

Διαβάστε το στο

Συγκλονίζει ο Edward Στεργίου: «Νιώθω ανήμπορος να βοηθήσω τους δικούς μου στην Ουκρανία»

Το μοντέλο, που μας συστήθηκε στο GNTM και που γνωρίσαμε καλύτερα στο Dancing With The Stars, μιλά μέσα από το…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Έντουαρντ Στεργίου: Αγωνιά για τους δικούς του ανθρώπους στην Ουκρανία – «Νιώθω ανήμπορος»

Συνταρακτικές είναι εξελίξεις στην Ουκρανία μετά την ρώσικη εισβολή. Η Έντουαρντ Στεργίου που έγινε γνωστός στο ευρύ To άρθρο Έντουαρντ Στεργίου: Αγωνιά για τους δικούς του ανθρώπους στην Ουκρανία – «Νιώθω ανήμπορος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Το απόλυτο casual winter look της Σοφίας Καρβέλα: Μακριά γούνα & effortless στυλ

Η τέχνη του να λες «όχι» με χάρη μέσα στον χαμό των γιορτών

Η ισχύς εν τη ενώσει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, τιμήθηκαν διεθνώς

Η Αλεξάνδρα Νίκα μιλά για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για τον Αργυρό: «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να βγάζω χρήματα ή για την υστεροφημία μου»

O George Clooney αποκαλύπτει τον «κανόνα» που έχει στον γάμο με την Amal