«Φύγαμε για να γλιτώσουμε από τους Ταλιμπάν»- Ο Ε.Τ. στην πρότυπη δομή φιλοξενίας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της ΑΜΚΕ «Συνύπαρξις»

07:12 - 28/02/2022

«Πιστέψτέ με, εάν δεν ήταν τόσο άσχημη η κατάσταση στη χώρα μου, δεν θα έφευγα ποτέ. Αναγκαστήκαμε να αφήσουμε το σπίτι μας εξαιτίας των Ταλιμπάν, ταξιδέψαμε στην Τουρκία και, όταν προσπαθήσαμε με την οικογένειά μου να περάσουμε στην Ελλάδα, χωριστήκαμε. Εμεινα ξαφνικά μόνος μου…». Γράφει η ΒΑΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο Νασράτ... The post «Φύγαμε για να γλιτώσουμε από τους Ταλιμπάν»- Ο Ε.Τ. στην πρότυπη δομή φιλοξενίας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της ΑΜΚΕ «Συνύπαρξις» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]