Τάκης Θεοδωρικάκος: “Ο γιος και η κόρη μου είναι οι καλύτεροι μου φίλοι”

12:27 - 04/01/2020

Τον Τάκη Θεοδωρικάκο συνάντησε η Σάσα Σταμάτη και τα Παραπολιτικά. Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη […] The post Τάκης Θεοδωρικάκος: “Ο γιος και η κόρη μου είναι οι καλύτεροι μου φίλοι” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ο γιος και η κόρη μου είναι οι καλύτεροι μου φίλοι

O Τάκη Θεοδωρικάκος συνάντησε τη Σάσα Σταμάτη και μίλησε στα Παραπολιτικά, μέσα σε όλα, για την οικογένεια και τα αγαπημένα του παιδιά καθώς και την πολιτογράφηση του Τομ Χανκς. Η γυναίκα σας αντέχει το πρόγραμμά σας; Μια γυναίκα που άφησε τον πρωταθλητισμό για μένα και την κοινή ζωή μας μπορεί να αντέξει πολλά. Είμαστε μαζί 25 χρόνια, αλλά μοιάζει σαν να έχει περάσει μόνο μία ημέρα. Με έχει στηρίξει σε όλες τις αποφάσεις της ζωής μου και είμαι σίγουρος ότι και οι δυο μας μπορούμε να αντέξουμε ακόμα πιο σκληρά προγράμματα, γιατί μας ενώνει η αγάπη, που υποστηρίζει κοινούς στόχους. Μαθαίνετε τα νέα των παιδιών σας ή κάτι τέτοιο αποτελεί πολυτέλεια πια; Η επικοινωνία με τα παιδιά μου με αναζωο

Διαβάστε το στο thestival.gr

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ο γιος και η κόρη μου είναι οι καλύτεροι μου φίλοι»

Πολιτική  Για την οικογένεια και τα αγαπημένα του παιδιά καθώς και την πολιτογράφηση του Τομ Χανκς μίλησε -μεταξύ άλλων- στα Παραπολιτικά ο Τάκης Θεοδωρικάκος.  Η γυναίκα σας αντέχει το πρόγραμμά σας; Μια γυναίκα που άφησε τον πρωταθλητισμό για μένα και την κοινή ζωή μας μπορεί να αντέξει πολλά. Είμαστε μαζί 25 χρόνια, αλλά μοιάζει σαν να έχει περάσει μόνο μία ημέρα. Με έχει στηρίξει σε όλες τις αποφάσεις της ζωής μου και είμαι σίγουρος ότι και οι δυο μας μπορούμε να αντέξουμε ακόμα πιο σκληρά προγράμματα, γιατί μας ενώνει η αγάπη, που υποστηρίζει κοινούς στόχους. Μαθαίνετε τα νέα των παιδιών σας ή κάτι τέτοιο αποτελεί πολυτέλεια πια; Η επικοινωνία με τα παιδιά μου με αναζωογονεί και είναι το πι

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Τάκης Θεοδωρικάκος: "Ο γιος και η κόρη μου είναι οι καλύτεροι μου φίλοι"

Μια τρυφερή εξομολόγηση

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο