Ρενέ Γκρέισι: Από οδηγός αγώνων… πρωταγωνίστρια σε ερωτικές ταινίες

12:28 - 28/02/2022

Η Ρενέ Γκρέισι, πρώην οδηγός αυτοκινήτου supercar V8, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον κόσμο του κινητήρα για να πετύχει ως πορνογραφικό μοντέλο. Τρία χρόνια αργότερα, η Ρενέ έχει πολύ μεγαλύτερο τραπεζικό λογαριασμό χάρη 14.500 ευρώ που κερδίζει την εβδομάδα, όπως παραδέχεται, ενώ η εγγραφή στο «OnlyFans» και το άνοιγμα δικής της συνδρομητικής ιστοσελίδας με πορνογραφικό περιεχόμενο ήταν «η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει» . «Λατρεύω το OnlyFans, το concept και πώς άλλαξε τη ζωή μου. Είμαι ευτυχισμένη, αγαπώ τον εαυτό μου. Η ζωή μου είναι κάτι πολύ περισσότερο από πορνογραφία. Η ζωή μου δεν περιστρέφεται γύρω από το πορνό και το σεξ. Είμαι ένα κανονικό κορίτσι, έχω όνειρα, στόχους και πάθη» εξηγεί

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις