Συνεχείς βομβαρδισμοί στη Μαριούπολη- Χωρίς ρεύμα η πόλη
11:10 - 01/03/2022
Ο δήμαρχος της Μαριούπολης στην Ουκρανία δήλωσε σήμερα το πρωί ότι η πόλη αυτή στο νότιο τμήμα της χώρας που βρέχεται από την Αζοφική θάλασσα είναι στόχος συνεχών βομβαρδισμών, ενώ πρόσθεσε ότι έχουν σκοτωθεί άμαχοι και έχουν πληγεί υποδομές, καθώς η Ρωσία συνεχίζει για έκτη ημέρα την εισβολή στη χώρα.
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανελέητος βομβαρδισμός της Μαριούπολης - Μπλακ άουτ στην πόλη
Συνεχής είναι ο βομβαρδισμός της Μαριούπολης από τον ρωσικό στρατό, καθώς η εισβολή στην Ουκρανία μαίνεται για έκτη συνεχόμενη ημέρα. Ο δήμαρχος της Μαριούπολης δήλωσε σήμερα το πρωί ότι η πόλη της Ουκρανίας είναι στόχος συνεχών βομβαρδισμών, ενώ πρόσθεσε ότι έχουν σκοτωθεί άμαχοι και έχουν πληγεί υποδομές. “Κατοικημένες περιοχές βομβαρδίζονται επί πέντε ημέρες. Μας χτυπούν ... Περισσότερα
To άρθρο Ανελέητος βομβαρδισμός της Μαριούπολης - Μπλακ άουτ στην πόλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ουκρανία: Συνεχείς βομβαρδισμοί σε Χάρκοβο, Μαριούπολη – Ρωσικός στρατός στη Χερσώνα (LIVE-VIDEO)
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι επιθέσεις του ρωσικού στρατού στην πόλη Χάρκοβο στην ανατολική Ουκρανία.
Σε δραματικούς τόνους ήταν η ομιλία του Βολοντιμίρ Ζελένσκι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κι ενώ η Ρωσία εντείνει τις πολεμικές της επιχειρήσεις στην Ουκρανία.
«Η Ρωσία πρέπει να πληρώσει υψηλό τίμημα», είπε ο Ζελένσκι και συνέχισε: «Πέντε ημέρες εισβολής πλήρους έκτασης από τη Ρωσία. Δεν διαβάζω το λόγο μου γιατί θέλω να μιλήσω από καρδιάς, σαν πραγματικός άνθρωπος που ζει μια πραγματική ζωή. Δίνουμε τη ζωή μας για αξίες, για να είμαστε ίσοι με εσάς. Θυσιάζουμε τους πιο άξιους συμπολίτες μας, είναι τρομακτική η αντίσταση. Η Ουκρανία θα τα ξεπεράσει όλα, είμαι απόλυτα πεπεισμένος, και η ευρωπ
Διαβάστε το στο grtimes.gr