Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έβαζα τον εαυτό μου σε ένα μικρό πένθος»
15:56 - 01/03/2022
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε στην Ελένη το μεσημέρι της Τρίτης και μίλησαν με την Ελένη Μενεγάκη για όλα. «Μου αρκεί […]
The post Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έβαζα τον εαυτό μου σε ένα μικρό πένθος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Η πρόβα είναι δύσκολη με τον πόλεμο, κάνουμε κωμωδία και δίπλα γίνεται χαμός»
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» για το ετήσιο… ραντεβού του με την Ελένη
To άρθρο Γιώργος Χρυσοστόμου: «Η πρόβα είναι δύσκολη με τον πόλεμο, κάνουμε κωμωδία και δίπλα γίνεται χαμός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιώργος Χρυσοστόμου: «Το Σώσε είναι μια All Star συνάντηση ηθοποιών»
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη, μίλησε για την πολυαναμενόμενη παράσταση «Το Σώσε» που κάνει πρεμιέρα στο Παλλάς στις 18 Μαρτίου. Απολαύστε τον!
The post Γιώργος Χρυσοστόμου: «Το Σώσε είναι μια All Star συνάντηση ηθοποιών» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.comΓιώργος Χρυσοστόμου: «Η πρόβα είναι δύσκολη με τον πόλεμο, κάνουμε κωμωδία και δίπλα γίνεται χαμός»
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Τρίτης και μίλησε για το θέατρο, την καριέρα του και το πώς επηρέασε τη ζωή του ο κορονοϊός. «Μου αρκεί ο συνομιλητής μου να σκέφτεται, γιατί είναι ωραία να μιλάς και ο άλλος να σκέφτεται. Μου αρέσει να συμβαίνει και στο θέατρο αυτό, δεν […]
The post Γιώργος Χρυσοστόμου: «Η πρόβα είναι δύσκολη με τον πόλεμο, κάνουμε κωμωδία και δίπλα γίνεται χαμός» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr