Νότης Χριστοδούλου: «Τα τελευταία λόγια της μητέρας μου ήταν μπορείς να μου πάρεις τηλέφωνο τον φίλο σου;»

02:04 - 02/03/2022

Το κατώφλι του The 2night Show πέρασε ο Νότης Χριστοδούλου, ο οποίος μίλησε για το γεγονός πως η μητέρα του […] The post Νότης Χριστοδούλου: «Τα τελευταία λόγια της μητέρας μου ήταν μπορείς να μου πάρεις τηλέφωνο τον φίλο σου;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νότης Χριστοδούλου: Τα τελευταία λόγια της μητέρας μου ήταν μπορείς να μου πάρεις τηλέφωνο τον φίλο σου; (Βίντεο)

«Της έλεγαν οι φίλες ότι το παιδί έχει κλίση, κι εκείνη έλεγε όχι, το παιδί μου δεν θέλω να γίνει ούτε κλέφτης ούτε π...ς" είπε ο Νότης Χριστοδούλου.

Διαβάστε το στο

Νότης Χριστοδούλου: Η αντίδραση της μητέρας του όταν της αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» ήταν ο νικητής του Fame Story 1,Νότης Χριστοδούλου, ο οποίος μίλησε για την προσωπική του ζωή και την άρνηση της πολυαγαπημένης...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νότης Χριστοδούλου: «Τα τελευταία λόγια της μητέρας μου ήταν μπορείς να μου πάρεις τηλέφωνο τον φίλο σου;»

Το κατώφλι του The 2night Show πέρασε ο Νότης Χριστοδούλου, ο οποίος μίλησε για το γεγονός πως η μητέρα του δεν κατάφερε να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά του αλλά και τα τελευταία λόγια που του είπε, πριν φύγει από τη ζωή.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νότης Χριστοδούλου: Τα τελευταία λόγια της μητέρας του και ο λόγος που έβαλε Χ στον πατέρα του

Ο Νότης Χριστοδούλου βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο νικητής του To άρθρο Νότης Χριστοδούλου: Τα τελευταία λόγια της μητέρας του και ο λόγος που έβαλε Χ στον πατέρα του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νότης Χριστοδούλου: Ποια ήταν τα τελευταία λόγια της μητέρας του και τι έλεγε για την κλίση του (vid)

"Της έλεγαν οι φίλες ότι το παιδί έχει κλίση κι εκείνη έλεγε όχι το παιδί μου δεν θέλω να γίνει ούτε κλέφτης ούτε π…ς" είπε ο Νότης Χριστοδούλου. Το άρθρο Νότης Χριστοδούλου: Ποια ήταν τα τελευταία λόγια της μητέρας του και τι έλεγε για την κλίση του (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Νότης Χριστοδούλου: «Τα τελευταία λόγια της μητέρας μου ήταν μπορείς να μου πάρεις τηλέφωνο τον φίλο σου;» (video)

"Της έλεγαν οι φίλες ότι το παιδί έχει κλίση κι εκείνη έλεγε όχι το παιδί μου δεν θέλω να γίνει ούτε κλέφτης ούτε π...ς"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο