MasterChef – Αναστασία Ντμίτρουκ: «Όλο το σόι μου είναι στην Ουκρανία, ο ξάδερφός μου πήγε στο Κίεβο να πολεμήσει»
13:20 - 02/03/2022
Η Αναστασία Ντμίτρουκ αποχώρησε χθες από το MasterChef και το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στην
To άρθρο MasterChef – Αναστασία Ντμίτρουκ: «Όλο το σόι μου είναι στην Ουκρανία, ο ξάδερφός μου πήγε στο Κίεβο να πολεμήσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
MasterChef – Αναστασία: Η οικογένειά μου είναι στην Ουκρανία, ο ξάδελφός μου πήγε να πολεμήσει
Καλεσμένη στο «Breakfast@star» ήταν σήμερα η Αναστασία Ντμίτρουκ, η οποία αποχώρησε χθες από το MasterChef. Η νεαρή κοπέλα, η οποία κατάγεται από την Ουκρανία, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά της, τονίζοντας πως αν μπορούσε να βρισκόταν και η ίδια εκεί, στη μάχη. «Είμαι αρκετά στεναχωρημένη με την κατάσταση στη χώρα μου. ... Περισσότερα
To άρθρο MasterChef – Αναστασία: Η οικογένειά μου είναι στην Ουκρανία, ο ξάδελφός μου πήγε να πολεμήσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Αναστασία Ντμίτρουκ: «Όλο το σόι μου είναι στην Ουκρανία, ο ξάδερφός μου πήγε στο Κίεβο να πολεμήσει»
Στην παρέα του Breakfast@Star η Αναστασία, που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 2022.
Διαβάστε το στο Masterchef: Συγκλονίζει η Αναστασία – «Όλο μου το σόι είναι στην Ουκρανία, ο ξάδερφός μου πολεμάει στο Κίεβο»
Masterchef – Αναστασία: Kαλεσμένη στο πλατό του Breakfast@Star ήταν η Αναστασία Ντμίτρουκ, η οποία αποχώρησε από το τελευταίο επεισόδιο του MasterChef που είδαμε τη Τρίτη (1/3), και συγκίνησε με τα όσα είπε για τον πόλεμο στην Ουκρανία μιας και είναι η καταγωγή της από εκεί. «Είμαι αρκετά στεναχωρημένη με την...
The post Masterchef: Συγκλονίζει η Αναστασία – «Όλο μου το σόι είναι στην Ουκρανία, ο ξάδερφός μου πολεμάει στο Κίεβο» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grMasterchef – Αναστασία Ντμίτρουκ: «Η οικογένεια μου είναι στην Ουκρανία – Ο ξάδερφος μου πήγε στο Κίεβο να πολεμήσει»
Συγκλονίζει η παίκτρια του Masterchef, Αναστασία Ντμίτρουκ, η οποία δήλωσε πως οι περισσότεροι συγγενείς κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΑναστασία Ντμίτρουκ: «Όλο το σόι μου είναι στην Ουκρανία, ο ξάδερφός μου πήγε στο Κίεβο να πολεμήσει»
H σεφ Αναστασία Ντμίτρουκ αποχώρησε χθες από το MasterChef και το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@star». Η διαγωνιζόμενη, η οποία κατάγεται από την Ουκρανία, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά της, τονίζοντας πως αν μπορούσε να βρισκόταν και η ίδια εκεί, στη μάχη. «Είμαι αρκετά στεναχωρημένη με την κατάσταση στη […]
Διαβάστε το στο dete.grΑναστασία Ντμίτρουκ: Μουδιασμένη από τις εξελίξεις στην Ουκρανία – «Ο ξάδελφος μου πήγε να πολεμήσει στο Κίεβο»
Η Αναστασία Ντμίτρουκ συστήθηκε πριν λίγο καιρό στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef. Το βράδυ της Τρίτης το πιάτο αντιγραφής που παρέδωσε στους τρεις κριτές δεν στάθηκε ικανό να την κρατήσει μέσα στον διαγωνισμό. Το πρωί της Τετάρτης η παίκτρια που κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο MasterChef κράτησε χαμηλούς τόνους […]
The post Αναστασία Ντμίτρουκ: Μουδιασμένη από τις εξελίξεις στην Ουκρανία – «Ο ξάδελφος μου πήγε να πολεμήσει στο Κίεβο» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr