Αλέξης Κούγιας: «Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός;»
14:12 - 02/03/2022
Για συνεχή κακοποιητικό, ακραίο ρατσιστικό και τρανσφοβικό λόγο, καταγγέλλει τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, με αφορμή δηλώσεις […]
The post Αλέξης Κούγιας: «Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Κούγιας: Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός;
«Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός; Δεν το γνωρίζω και δεν γνωρίζω αν υπάρχει και αυτό το σωματείο» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας κληθείς να σχολιάσει την καταγγελία εναντίον του από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών. Όταν ο δημοσιογράφος ανέφερε τα στοιχεία της διεύθυνσης του σωματείου, ότι βρίσκεται στη Λ. Συγγρού, ο Αλέξης Κούγιας, είπε: «Αυτό το σωματείο πού αλλού θα μπορούσε να εδρεύει; Στη Συγγρού θα μπορούσε να εδρεύει. Μου είναι αδιάφορη η γνώμη κάποιων που δεν είναι στο περιβάλλον μου και δεν ασκούν επιρροή στον τρόπο που εγώ κάνω τη δουλειά μου σχεδόν 50 χρόνια. Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα». Η Φαίη Σκορδά, μετά την προβολή του σχετικού βίντεο δήλωσε: «Ζητώ συγγνώμη που κοιτ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑλέξης Κούγιας: Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός; Στη Συγγρού θα μπορούσε να εδρεύει
Όταν από το Πρωινό ενημέρωσαν τον κ. Κούγια, εκείνος αναρωτήθηκε: «Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός; Δεν το γνωρίζω και δεν γνωρίζω αν υπάρχει και αυτό το σωματείο». Όταν ο δημοσιογράφος ανέφερε τα στοιχεία της διεύθυνσης του σωματείου, ότι βρίσκεται στη Λ. Συγγρού, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Αυτό το σωματείο πού αλλού θα μπορούσε να εδρεύει; Στη Συγγρού θα […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr