Ελένη Μενεγάκη για Μάκη Παντζόπουλο: «Αν ξαναγεννηθούμε ποτέ, θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί»
15:26 - 02/03/2022
Σε μια τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη, κατά τη
To άρθρο Ελένη Μενεγάκη για Μάκη Παντζόπουλο: «Αν ξαναγεννηθούμε ποτέ, θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη για Μάκη Παντζόπουλο: Αν ξαναγεννηθούμε ποτέ, θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί
Η εξομολόγηση της κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τον Γιάννη Νταλιάνη στον αέρα της εκπομπής «Ελένη».
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη σε Μάκη Παντζόπουλο: «Αν ξαναγεννηθούμε θέλω πάλι να είμαστε μαζί»
Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πιο τρυφερή εξομολόγηση για τον Μάκη Παντζόπουλο και δεν δίστασε να αποκαλύψει τι του λέει…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕλένη Μενεγάκη σε Μάκη Παντζόπουλο: «Αν ξαναγεννηθούμε θέλω πάλι να είμαστε μαζί»
Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πιο τρυφερή εξομολόγηση για τον Μάκη Παντζόπουλο και δεν δίστασε…
Διαβάστε το στο queen.grΕλένη Μενεγάκη σε Μάκη Παντζόπουλο: «Αν ξαναγεννηθούμε θέλω πάλι να είμαστε μαζί»
Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πιο τρυφερή εξομολόγηση για τον…
Διαβάστε το στο onsports.gr