Πόλεμος στην Ουκρανία: «Ακούμε αεροπλάνα και δεν ξέρουμε εάν θα πετύχουν το σπίτι μας»

10:36 - 03/03/2022

Νύχτα κόλασης με βομβαρδισμούς ήταν η χθεσινή νύχτα για το Κίεβο και το Χάρκοβο

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκκενώνονται τα ορφανοτροφεία του Κιέβου

Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Επιφάνιου, το Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας της Μητρόπολης Κιέβου, με επικεφαλής τον Roman Kholodov, μετέφερε με ασφάλεια 42 παιδιά κατά τη διάρκεια του πολέμου

Διαβάστε το στο

Σοκαριστική μαρτυρία από το Χάρκοβο: «Ακούμε αεροπλάνα, δεν ξέρουμε εάν θα πετύχουν το σπίτι»

Τις συγκλονιστικές στιγμές που ζει στο Χάρκοβο όπου βρίσκεται περιγράφει κάτοικος της πόλης ενώ σε εξέλιξη είναι για όγδοη ημέρα η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. «Ακούμε αεροπλάνα, δεν ξέρουμε εάν θα πετύχουν το σπίτι» τονίζει χαρακτηριστικά. «Είναι η όγδοη ημέρα που ξυπνάμε και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε από τους βομβαρδισμούς. Ακούμε τρομερούς ήχους από αεροπλάνα και ρουκέτες και δεν καταλαβαίνουμε εάν θα πετύχουν το σπίτι μας. Ταρακουνιούνται οι τοίχοι, σπάνε τα παράθυρα. Οι φίλοι μου στο άλλο μέρος της πόλης δεν έχουν πια σπίτι και έξω είναι χειμώνας…» λέει στην εκπομπή «ΜΕGA Καλημέρα» η Εύα Κασομούλη, η οποία μετακόμισε στο Χάρκοβο όταν ήταν επτά χρονών. Περιγράφωντας τις στιγμές που

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι