Κάλεσμα Ναυπάκτου Ιερόθεου σε ιερείς για προσευχή υπέρ της ειρήνης στην Ουκρανία

11:08 - 03/03/2022

Ναυπάκτου Ιερόθεος: Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ναυπάκτου το πρωί της Τετάρτης, 2 Μαρτίου 2022. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερόθεος μετά την εναρκτήρια προσευχή θύμησε στους Ιερείς ότι στην Μητρόπολή, προ της πανδημίας, διεξαγόταν κάθε μήνα ιερατική σύναξη και μια φορά το έτος […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οι Κύθνιοι προσευχήθηκαν για την ειρήνη στην Ουκρανία

Χθες το εσπέρας, ο Ιερός Κλήρος, ο Δήμαρχος Κύθνου, οι Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και μεγάλος αριθμός Κυθνίων συνήχθησαν στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Χώρας Κύθνου και μέσα ένωσαν τις προσευχές τους για την κατάπαυση του πολέμου και την επικράτηση της ειρήνης στην Ουκρανία, ενώπιον της ιεράς εικόνος και των τιμίων λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου, Επισκόπου Μαριουπόλεως του Κυθνίου. Το άρθρο Οι Κύθνιοι προσευχήθηκαν για την ειρήνη στην Ουκρανία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ψήφισμα του Δήμου Ωρωπού για άμεση κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωρωπού εξέδωσε ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα: Τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην Ουκρανία τις τελευταίες ημέρες προκαλούν βαθύτατη θλίψη, λύπη και ανησυχία. Εν έτει 2022, θίγεται το ανεκτίμητο αγαθό της Ειρήνης, αγαθό υπέρ του οποίου πολλοί έπεσαν θύματα στο παρελθόν. Είναι τραγικό αθώοι και μικρά παιδιά να βιώνουν τέτοιες στιγμές. Η […]

Διαβάστε το στο otavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο